Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Deze week met CJP Weekly: Daniel Arsham in Moco, Primavera Sound en Guilty Pleasures
23 JAN 2019 • Door Rick van Veluw • Meer blogs over Muziek Festival Theater Expo

Deze week met CJP Weekly: Daniel Arsham in Moco, Primavera Sound en Guilty Pleasures

Met CJP Weekly zetten we iedere week topdeals in de spotlights. Met deze week: tweede kaartje gratis voor Daniel Arsham in het Moco Museum, korting op Primavera in Barcelona en met 50% korting naar Guilty Pleasures in het DeLaMar.

1. Daniel Arsham in het Moco Museum (2e kaartje gratis)

The rumors are true: er is een portal naar een andere dimensie geopend op deze aarde. Gewoon op het Museumplein, in Amsterdam. Dit wordt allemaal mogelijk gemaakt door het Moco Museum en Daniel Arsham. Arsham is een Amerikaanse kunstenaar die het dagelijkse leven fiks opschudt en er vervolgens zijn eigen versie van maakt. Zo kun je in het Moco zomaar belanden in een ruimte propvol paarse planeetjes en gloeilampen. Met CJP Weekly krijg je het tweede kaartje gratis. Hier vind je meer informatie.

2. Primavera Sound Barcelona (€ 15,- korting)

Keer je Spotify ondersteboven, schud alles goed uit en kijk wat er op de grond valt. Gedaan? Nou, dan heb je de line-up van Primavera Sound in Barcelona. Dit festival heeft werkelijk ieder jaar een rij namen waarvoor je naar Barcelona wil verhuizen. Sowieso is dit stukje tekst te kort om alle mooie namen te noemen, maar we willen toch zeker aan je meegeven dat Tame Impala, Erykah Badu, Interpol, Mac DeMarco, Christine and the Queens, Cardi B, Robyn, Janelle Monae, Solange, James Blake en Future langskomen. Met CJP Weekly krijg je € 15,- korting op Primavera Sound. Hier vind je meer informatie.

3. Guilty Pleasures in DeLaMar (50% korting)

Denk Lekker met de meiden, maar dan in het theater. Tijdens Guilty Pleasures kun je je een avond lang schaamteloos onderdompelen in alles wat fout is. Samen met de meiden natuurlijk. Dus: lekker naar de Backstreet Boys luisteren, kattenfilmpjes bingen of ongegeneerd huilen om een zielige WNF-reclame. De cast van Guilty Pleasures (met o.a. Peggy Vrijens en Kim Pieters) doet het allemaal. En jij mag lekker meezingen met al die foute hits of wensen dat je ook mocht hoelahoepen op het podium. Lekker met de meiden! Met CJP Weekly krijg je 50% korting. Hier vind je meer informatie.

Misgegrepen? Geen stress! Iedere woensdag vind je op CJP.nl kersverse Weekly’s. Houd Facebook en Instagram in de gaten voor de aankondigingen. 

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.