Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Bingo Battle: Bruno Prent laat het brandalarm afgaan in Zeeuws Museum
17 JAN 2019 • Door MuseumTV & CJP • Meer blogs over Muziek Film Lifestyle

Bingo Battle: Bruno Prent laat het brandalarm afgaan in Zeeuws Museum

In Bingo Battle rennen, vliegen en hollen Bekende Nederlanders door musea. Omdat ze zo snel mogelijk een hamburger willen vinden. Of een maanlanding. Of een geit. En dat binnen 10 minuten. In deze laatste aflevering zet Bruno Prent in het Zeeuws Museum alles op alles om een toptijd neer te zetten. 

Presentatrice Yuki Kho nodigt iedere week een muzikant, acteur of YouTuber uit om binnen 10 minuten alle vakjes op de bingokaart af te strepen. Lukt het niet? Dan worden ze lekker te kakken gezet. In de zevende en laatste aflevering zie je hoe Bruno Prent door het Zeeuws Museum raast om die felbegeerde Bingo Battle Bokaal te winnen. Bruno ken je van SpangaS en De Slet van VWO 6, maar hij maakt ook muziek: onlangs bracht hij zijn debuut-EP Hoog Libido uit. 

Meer afleveringen van de Bingo Battle zien? Check het op YouTube! Wil je zelf een keer de Bingo Battle spelen? Kom dan naar het Zeeuws Museum in Middelburg met je CJP-pas en download de Bingo Battle-kaart op bingo-battle.nl.

Bingo Battle is een samenwerking van MuseumTV en CJP.

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.