Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Nieuw: C. Magazine 12 is er!
21 DEC 2018 • Door Redactie CJP • Meer blogs over Muziek Film Festival Theater Expo Lezen Shoppen Lifestyle

Nieuw: C. Magazine 12 is er!

Ja hoor: op de valreep van het jaar droppen wij nog even ons nieuwe C. Magazine! Een mini-editie met Abbey Hoes op de cover, een achtergrondverhaal over hoe jij de Arctic Monkeys kunt boeken en natuurlijk heel veel tips voor een cultureel nieuw jaar.

Er is geen ontkomen aan Abbey Hoes. Voor ons ook niet: ze scoorde voor haar 24ste al twee Gouden Kalveren en speelt komende tijd grote rollen in films als Vals en Verliefd op Cuba. Daarom maakten we met haar een ijskoud tochtje over de Amsterdamse grachten en hadden we het over de warme band met haar moeder, opdringerige tijdschriften en haar chaotische karakter. ‘Het is doodvermoeiend om Abbey Hoes te zijn.’

Arctic Monkeys op je huisfeestje

Waar we ook heel blij mee zijn: de fotoseries van Michelle Helena Janssen en Joost Termeer in onze rubriek C. Ziet. Reken maar dat je nog veel gaat horen van die twee. Verder vragen we CJP’ers het beste én slechtste van 2018 en zoekt onze Rick uit of de Arctic Monkeys binnenkort op zijn huisfeestje komen spelen. Kun je zo’n gigaband boeken voor een huiskamerconcert of is dat onmogelijk, zelfs als je een grote zak met geld hebt?

Hup winter!

Natuurlijk hebben we ’s lands meest getalenteerde illustratoren – Hanneke Rozemuller, Wolter Dreissen & Jochem Vis - weer gevraagd wat moois voor ons te maken en spoiler alert: dat is gelukt. Het grootste gedeelte van ons prachtige magazine is als vanouds ingeruild voor de aller- allerbeste cultuurtips voor deze winter. Heb jij goede culturele voornemens? Ga dan met CJP-voordeel naar MAMMA MIA!, fotografiemuseum FOAM of het Nederlands IJsbeeldenfestival. Wat wordt dit een heerlijke winter!

Als doorgewinterde CJP’er – pun intended – heb je dit schitterende magazine natuurlijk allang op de mat liggen. Wel een CJP-pas, maar geen C. Magazine gekregen? Pas dan de instellingen aan in je CJP-account en krijg de volgende editie wél in de bus. Lees je 'm liever digitaal? Dat kan hier! 

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.