Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Deze week met CJP Weekly: IFFR, Blue Planet II en The Lion King
12 DEC 2018 • Door Rick van Veluw • Meer blogs over Theater Muziek Film

Deze week met CJP Weekly: IFFR, Blue Planet II en The Lion King

Met CJP Weekly zetten we iedere week drie topdeals in de spotlights. Deze week: VIP-pakketten voor DECODED | IFFR in één dag, korting op Blue Planet II – Live in Concert en … op The Lion King!

We hebben bij CJP zóveel toffe deals, events en kortingen dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. En dat is zonde, want boy oh boy, wat hebben we veel moois! Daarom zetten we met CJP Weekly wekelijks drie topdeals in de spotlights: eersterangs plekken bij topcabaret, festivalkaartjes die we speciaal voor jou hebben achtergehouden of een uniek avondje in een museum. Wees er snel bij, want deze acties gelden maar een week!

1. DECODED | IFFR in één dag

Op het International Film Festival Rotterdam zie je niet alleen films die de rest van het jaar de toon zetten, maar ook heerlijk vreemde pareltjes en uitdagende arthousecinema. Een snoepwinkel voor de filmliefhebber dus, eentje die bijna twee weken open is. Je gaat natuurlijk niet twee weken in het donker zitten en daarom organiseren wij DECODED | IFFR in één dag. De beste films van het festival komen in één dag voorbij en we serveren je ook nog eens razendinteressante Q&A's en een borrel met bier & bitterballen. Tijdens CJP Weekly scoor je een exclusief VIP-pakket voor deze dag. Hier vind je meer informatie.

2. Blue Planet II – Live in Concert

Wat is mooier: de natuurdocu Blue Planet II over al het leven in de oceaan óf een concert van een 80-koppig symfonieorkest? Tijdens Blue Planet II – Live in Concert krijg je het gewoon allebei! Op 6 maart 2019 wordt deze prachtige BBC-docu gescreend in Ahoy Rotterdam terwijl een symfonieorkest de soundtrack van Hans Zimmer speelt. Met CJP Weekly scoor je nu kaarten met maar liefst 40% korting. Hier vind je meer informatie.

3. The Lion King

In deze Hollandse winter lijkt de savanne verder weg dan ooit, maar niets is minder waar. Stap Disney’s The Lion King binnen en je bent er! Slinger door de jungle en kijk ademloos hoe de zon aan de hemel verschijnt. Simba, Nala, Mufasa en co dartelen al bijna drie jaar door het AFAS Circustheater en tijdens CJP Weekly kun jij er extra voordelig bij zijn: het tweede kaartje is gratis voor CJP'ers! Hier vind je meer informatie.

Misgegrepen? Geen stress! Iedere woensdag vind je op CJP.nl kersverse Weekly’s. Houd Facebook en Instagram in de gaten voor de aankondigingen.

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.