Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Deze week met CJP Weekly: Einaudi | Stefano Keizers | Anderson .Paak | Husbands & Wives
05 DEC 2018 • Door Rick van Veluw • Meer blogs over Muziek Theater

Deze week met CJP Weekly: Einaudi | Stefano Keizers | Anderson .Paak | Husbands & Wives

Met CJP Weekly zetten we iedere week drie topdeals in de spotlights. Deze week: een exclusieve presale voor een XL Einaudi-ligconcert, extra voordelig naar Stefano Keizers in de Kleine Komedie en korting op Husbands and wives.

1. Exclusieve presale ligconcert Einaudi XL

Je hoeft niet te dansen, staan of te zitten, maar je mag lekker gaan liggen. Dat is immers de fijnste manier om geconcentreerd naar muziek te luisteren. Daarom zijn ligconcerten ook zo populair: je ontspant volledig en kunt optimaal van de muziek genieten. Op 31 augustus 2019 staat de Werkspoorkathedraal in Utrecht helemaal in het teken van de muziek van Ludovico Einaudi. Precies, de pianist en componist achter de soundtracks van o.a. Intouchables en Samba. Met CJP scoor je vast kaarten in een exclusieve presale. Hier vind je meer informatie.

2. Presale Anderson .Paak & The Free Nationals in AFAS Live

Yes lawd! Anderson .Paak komt met zijn Free Nationals naar de AFAS Live en bij ons scoor je de eerste kaarten. De Amerikaanse alleskunner brak in 2016 door met zijn album Malibu, vol zijdezachte soul, stomende funk en groovende hiphop. Nu dendert hij door met zijn nieuwe plaat Oxnard en de eerste hit is al een feit: Tints met Kendrick Lamar maakt de Nederlandse winter te verdragen. Neem ook een beetje van die Californische zon op en koop met CJP Weekly als eerste kaarten voor zijn show in de AFAS Live. Hier vind je meer informatie.

3. Husbands and wives in de Stadsschouwburg Amsterdam

Jack en Sally gaan uit elkaar. In opperste harmonie, zo beweren ze tenminste. Voor het bevriende stel Gabe & Judy is het een enorme schok. Zij vragen zich af: ‘maar hoe zit het dan met onze relatie?’ De break-up haalt het leven van de vrienden volledig overhoop. Husbands and wives wordt gespeeld door het ITA (Internationaal Theater Amsterdam) dus met de cast zit het wel goed: Gijs Scholten van Aschat, Ramsey Nasr, Halina Reijn en Marieke Heebink spelen mee. Met CJP Weekly krijg je € 10,- korting op deze voorstelling. Hier vind je meer informatie.

husbandsandwives_internationaaltheateramsterdam

4. Stefano Keizers in de Kleine Komedie

Absurd, hilarisch, irritant, ontregelend, fascinerend: Stefano Keizers is het allemaal. De Nederlandse cabaretier serveert je een voorstelling zoals je die nog nooit gezien hebt. Sommige kranten noemen het overrompelend; van andere recensenten mag hij ‘doodvallen’. Wij vinden Stefano in ieder geval een toffe peer, want we mochten laatst bij hem langs. Op 13 en 14 december mag hij twee avonden in de Kleine Komedie spelen en met CJP Weekly scoor je 50% korting op die voorstellingen. Hier vind je meer informatie.

Misgegrepen? Geen stress! Iedere woensdag vind je op CJP.nl kersverse Weekly’s. Houd Facebook en Instagram in de gaten voor de aankondigingen.

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.