Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Nu te zien in een theater bij jou in de buurt: BN'ers
06 NOV 2018 • Door Zoë Heijke • Beeld: Kaj Gorgels - Effe relativeren • Meer blogs over Theater

Nu te zien in een theater bij jou in de buurt: BN'ers

De tijd dat een BN’er één talent had ligt ver achter ons. BN’ers zijn tegenwoordig massaal in het theater te vinden. En dan niet in het rode pluche zoals iedere onbekende Nederlander. Maar op het podium met hun eigen theatervoorstelling.

Kaj Gorgels

Ken je als die gekke guy die altijd mensen nadoet op Instagram aka @kaystypetjes. Of van zijn deelname aan Expeditie Robinson 2017. Of als presentator van Temptation Island Vips. Of als winnaar van de Televisier Aanstormend Talent Award. Of als presentator van Concentrate. Kies zelf maar.
In het theater van 12 november 2018 t/m 12 mei 2019 met zijn debuutvoorstelling Effe Relativeren, over wat je nou toch met jezelf aan moet als je eind twintig bent. In zijn onemanshow vraagt hij zich hardop af of hij voor altijd een single feestbeest blijft of dat het niet eens tijd wordt om te settelen.

Maarten van der Weijden

Ken je als olympisch- en wereldkampioen bij het openwaterzwemmen. 
In het theater vertelt Maarten van 12 januari t/m 15 januari 2019 in elf verschillende steden hoe hij zich heeft voorbereid op de Elfstedenzwemtocht. Ja, de man heeft letterlijk de Elfstedentocht gezwommen. Helaas lukte het hem niet om de tocht te volbrengen: hij strandde na 163 kilometer in 55 uur in de buurt van Dokkum. Tijdens zijn voorstelling geeft hij antwoord op de vraag: hoe heeft hij zich in godsnaam voorbereid op de Elfstedenzwemtocht.

Fred van Leer

Ken je als stylist die altijd 'daaaag schaaaaat' zegt. Daarnaast was hij jarenlang coach en jurylid van Hollands Next Top Model en heeft hij zijn eigen YouTube-kanaal met - voornamelijk - filmpjes van en over zichzelf.
In het theater vertelt Fred van 14 november 2018 t/m 21 mei 2019 live alle do's en dont's op het gebied van kleding. Naar eigen zeggen wordt het vooral een leuke avond voor vrouwen, waarin Fred vertelt, luistert en adviseert. Verwacht uitspraken als: 'Het feit dat je de jurk past, wil nog niet zeggen dat het je maat is.'

Agnes Lensing

Ken je als Boerin Agnes, de eerste boerin van Boer Zoekt Vrouw.
In het theater is Agnes op 4 en 18 november 2018 te zien met Boerin vond Professor. Een voorstelling waarin ze onwetende burgers laat weten hoe mooi het leven op de boerderij is. Zonder te veel poespas: ze vertelt over de sores van het bedrijf in Gasselternijveen en haalt zelfs haar dagboek erbij.

Freek Vonk

Ken je van: de uitspraak: ‘KIJK EENS WAT EEN ONGELOFELIJK MOOI DIERTJE DIT IS’. Of als ex van Eva Jinek. Of van zijn haaienbeet tijdens de opnames van het tv-programma Freek naar de Haaien
In het theater met Freek Vonk Live: in het Hol van de Leeuw (waarom die hoofdletters daar staan weten wij ook niet), waarin hij je meeneemt in de wondere wereld van van de natuur. Check ter voorbereiding even de clip die hij samen met Yes-R maakte...

Anouk Hoogendijk

Ken je als verdediger of middenvelder bij Ajax en FC Utrecht. Of van haar deelname aan Expeditie Robinson in 2017. Of van Superstar Chef 2018.
In het theater zie je Anouk t/m 7 april 2019 in Soof de Musical. Ze speelt de vrouw op wie de man van Soof verliefd wordt. De rol deelt ze met voetbalster Dominique Bloodworth, snowboardster Nicolien Sauerbreij, schaatster Annette Gerritsen en volleybalster Manon Flier.

Joris Luyendijk

Ken je als journalist en antropoloog, die gespecialiseerd is in de Arabische en islamitische wereld. Daarnaast presenteerde hij het programma Zomergasten en schreef hij diverse boeken, waaronder Het zijn net mensen dat in 2006 voor ophef zorgde: hij schreef over vervormingen en manipulatie in de media. 
In het theater is Joris t/m 27 mei 2019 te zien met Het zijn net mensen 2.0, een college dat aan de hand van video’s en verhalen een nieuwe kijk op de nieuwsmedia geeft. Hij behandelt vragen als: hoe ziet de toekomst van de media eruit?

Nienke Plas

Ken je van haar wekelijkse Shitty Diary op YouTube, waarin ze op hilarische wijze haar dag bespreekt. Daarnaast maakt ze ook regelmatig een HAHALOG: een video waarin ze in één adem (ze praat razendsnel) alledaagse onderwerpen behandelt. Van muziek tot beleggen. En dan lekker met zo'n sarcastisch toontje.
In het theater is ze t/m 4 mei 2019 te zien met haar debuutvoorstelling Van de hak op de tak: 'een cabaretprogramma voor mensen die durven in te halen in een bocht'. Ja, dat is het enige wat we over de voorstelling kunnen vertellen, omdat er simpelweg niet meer bekend is. Desondanks zijn alle shows al uitverkocht. Waarschijnlijk doet Nienke dus iets heel erg goed.

Met je CJP-pas krijg je op bijna alles uit het lijstje een vette korting. Wil je liever ergens anders heen? Check dan onze kortingspagina voor heel veel andere voorstellingen.

Ben je ergens tussen de 18 en de 30 en heb je nog geen pas? Je scoort er nu al eentje voor € 13,50 per jaar! 

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.