Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Het mega praktische Sinterklaas-verlanglijstje
26 NOV 2018 • Door Amy van Lammeren • Beeld: Sinterklaas en de Vlucht door de Lucht • Meer blogs over Lifestyle

Het mega praktische Sinterklaas-verlanglijstje

Sinterklaas kapoentje, gooi wat in mijn schoentje. Vroeger wilde je barbies, raceauto’s en dertig plakboeken. Nu ben je volwassen en pak je het praktischer aan. Schoonmaakmiddelen en nieuwe pannen staan al op je lijstje. CJP tipt nog meer super volwassen cadeaus.

De feestdagen zijn een dure grap. Ook voor Sinterklaas is het ieder jaar weer een rib uit zijn lijf. Om die goede man een steuntje in de rug te geven, kan hij alles in dit lijstje met CJP Cashback kopen. Wat houdt CJP-cashback in? Check het hier. Ga naar cashback.cjp.nl, log in, scoor alles wat je tof vindt bij je favo webshop en krijg een percentage van het bedrag teruggestort. 

Sokken

Flashback: je bent weer zes jaar en krijgt van Sinterklaas sokken. Die dwaze man, wat moet jij daar nou mee? Flashforward: een maand geleden kocht je vijf paar sokken en op miraculeuze wijze zijn ze nu bijna allemaal verdwenen. Bedankt wasmachine. Schrijf dit jaar een lijstje aan de Sint en zeg sorry voor je ondankbaarheid toen je jong was. Vraag weer een shitload aan nieuwe sokken, zoals dikke sportieve sokken van Puma of Happy Socks van de Bijenkorf. 

Magnetron

Ieder jaar krijg je standaard een kookboek van de Sint. Super leuk, als decoratie van de binnenkant van je kast. Koken is een kunst an sich, maar het leren kost (te)veel tijd en moeite. Een eitje lukt wel en pasta pesto is je (enige) specialiteit. Lang leve kant- en klaarmaaltijden. Maar dan moet je wel iets hebben om die in op te warmen. Een goede oven of magnetron is een investering. Gelukkig krijg je bij Coolblue cashback-korting met je CJP-pas en de Sint kan best wat knaken missen, dus vraag maar raak.

Telefoonabonnement

Die eindeloze telefoontjes van je moeder kosten je belachelijk veel belminuten. Reden genoeg om een goed telefoonabonnement te vragen van KPN. Ben je echt belachelijk zoet geweest dit jaar? Gooi er dan nog maar een nieuwe iPhone bij Sint! Enig minpuntje: je hebt nu nooit meer een excuus om paps en mams een dagje niet te bellen.

Handschoenen

Oké, nu denk je: boring! Maar zeg eens eerlijk: hoeveel handschoenen raak jij ieder jaar kwijt? Staat de teller al op twee paar? Dan ben je verplicht om dit aan die Goedheiligman te vragen. Handschoenen geeft hij je met liefde. Dan hoeft de Sint de komende tijd geen gezeik aan te horen over je koude handen. En hij kan zelf lekker binnenblijven, want alles van About You of ASOS shop je gewoon online. 

Rijbewijs

Echt volwassen worden gaat gepaard met het halen van je rijbewijs. Sinterklaas is zelf hartstikke milieuvriendelijk op zijn paard en is mogelijk geen voorstander van autorijden. Maar denk in oplossingen: als je aanbiedt om af en toe bob te zijn, wil de Sint vast een bijdrage leveren. Bij FreshDrive krijgen CJP'ers cashback, extra mooi meegenomen. Grote kans dat jij je rijbewijs extra snel haalt, want wie wil Sinterklaas nou teleurstellen?

Vakantie

Hoe ouder je wordt, hoe minder je geeft om materialistische dingen. Tegenwoordig geef je liever je geld uit aan mooie ervaringen. Sinterklaas juicht dit natuurlijk alleen maar toe. Vraag een heerlijk dinertje of paar nachten uitrusten in de natuur bij Centerparcs. Even een fatsoenlijke maaltijd en ontsnappen aan je rommelige (studenten)kamertje. Even zen dankzij Sint.

Fietsen

‘Spring maar achterop bij mij / achterop mijn fiets / En ik weet nog niet waar we naartoe gaan samen / want mijn fiets is voor de vierde keer dit jaar gejat.' Komt je dit bekend voor? Helemaal k*t. De Sint heeft je dit jaar zien ploeteren door weer en wind. Het kan dan ook niet anders dan dat hij vindt dat jij een nieuwe fiets verdient. Stuur de Sint naar het fietsenbedrijf Hollandia. Daar krijgt hij met zijn CJP-pas Cashback. Want wat moet je in ons kikkerlandje zonder fiets? 

Sportoutfit

In alle drukte van het volwassenleven schiet sporten er nog weleens bij in. Super zonde, want het staat op werkelijk al je to-do-lijstjes. Geef jezelf een schop onder je kont en trek een sprintje naar de sportschool. Vergeet vooral geen spetterende sportoutfit mee te nemen. Schoenen, een lekker broekie en een t-shirt van Adidas of Nike. Om het af te maken gooien we ook nog fitnessupplementen op de lijst. Als je het aan de Sint vraagt, is het wel een automatische belofte dat je écht gaat sporten.

Winterjas

Wie mooi wil zijn, moet pijn lijden. We get it! Op je zestiende ging je zelfs met -10 nog in je dunne leren jackie naar de kroeg. Gelukkig hield de Canei en Safari je warm. Je bent nu een dagje ouder en wijzer en realiseert je dat je een winterjas nodig hebt om de winter te overleven. Het is hét ideale cadeau om aan Sinterklaas te vragen. Misschien wel handig om een paar plaatjes aan je lijst toe te voegen. Check bijvoorbeeld ASOS, Jack & Jones of Forever21. Want voor je het weet breit de Sint een lekker degelijk exemplaar.

Het perfecte diner

Bij volwassen worden hoort ook het uitnodigen van vrienden voor een diner in plaats van een goedkope studentenhap bij de plaatselijke kroeg. Haal die kookboeken onder het stof vandaan of zoek fatsoenlijke magnetronmaaltijden. Wat je ook serveert, je wil dat de tafel er pico bello uitziet. Sierlijke servetten, reusachtige wijnglazen en per gang een nieuw bord: gooi het allemaal maar op je lijstje. En wees niet bang dat de Sint stad en land af moet reizen om dit te vinden. Bij Coolblue hebben ze het allemaal. Het volgende Sinterklaasfeestje is bij jou! 

Vier je geen Sinterklaas of ben je dit jaar niet zo braaf geweest? Koop het dan gewoon zelf met CJP Cashback. Check de site voor alle cashback-kortingen.

Ben je ergens tussen de 18 en de 30 en heb je nog geen pas? Je scoort er nu al eentje voor € 13,50 per jaar!

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.