Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Deze zes mannen hadden een geweldig 2018
19 NOV 2018 • Door Donna Kersten • Meer blogs over Lifestyle Muziek Film Theater

Deze zes mannen hadden een geweldig 2018

De één is de knapste man van 2018. De ander brak een tent af op Lowlands en staat nu in Koninklijk theater Carré. We blikken terug op 2018: welke mannen hebben een ge-wel-dig jaar achter de rug in Bekende Mensenland? 

 

Vorige week blikte ik nog terug op zeven vrouwen die de tijd van hun leven hadden in 2018, maar nu is het de beurt aan de mannen. Het is vandaag namelijk internationale mannendag. Welke mannelijke entertainers hebben er nou echt een lekker jaar op zitten? 

Joost 

Er zijn niet veel artiesten die je alleen bij de voornaam kent, maar Joost heeft het geflikt. Dikke kans dat je van zijn achternaam nog nooit hebt gehoord. Zijn vlog-imago heeft hij van zich af geschud en nu is hij ready om jouw muzieklijst te veroveren met zijn rapskills. Afgelopen zomer brak hij de X-Ray tent op Lowlands helemaal af. Zijn boek Albino komt net vers van de pers. Hij sluit zijn jaar goed af: hij staat samen met zijn maat Donnie op 2 december in Carré.

Idris Elba

Als ik de roddelbladen (en Elba’s Twitter) moet geloven is Idris Elba de nieuwe James Bond. Dat zorgde natuurlijk voor wat commotie, maar als je het aan mij vraagt is dit de knapste Mr. Bond tot nu toe. Daar is het Amerikaanse tijdschrift People het ook mee eens: zij verkozen Elba tot de meest sexy man van 2018. Verder gaat zijn carrière ook nog eens ontzettend lekker: zo heeft hij een toneelstuk geschreven over het leven in Zuid-Afrika na Mandela, krijgt hij een belangrijke rol in de verfilming van Broadway klassieker Cats en opende hij ook nog even een cocktailbar in Londen. Oh, én hij is terug als dj!

Lil' Kleine

Jorik Scholten weet van aanpakken. Niet zo gek dat 2018 een fantastisch jaar was voor de rapper die we kennen als Lil’ Kleine. Hij scoorde onder andere drie nummer 1 hits, maar opende ook een nieuw feestcafé in Amsterdam: ‘t Lammetje. Daarnaast is hij bezig met het lanceren van zijn eigen kledinglijn JORIK, dat ongetwijfeld door tout Nederland gedragen zal worden. Hij is verder de nieuwe coach in The Voice of Holland. Maar het allerleukste van dit jaar is zijn huwerlijksaanzoek. Ik kan niet wachten om Jaimie Vaes en Jorik te zien schitteren voor het altaar.  

Kaj Gorgels

In 2012 begon Kaj Gorgels met zijn YouTube-kanaal. Met zijn sketches en imitaties op Kaj's Typetjes was hij al snel een favoriet van YouTube-kijkend Nederland. Inmiddels is hij uitgegroeid tot een vast gezicht op de Nederlandse televisie en heeft al behoorlijk wat programma's op zijn naam staan. Zo presenteerde hij het afgelopen jaar onder andere De beste verleiders, I Love You Tattoo en natuurlijk Temptation Island VIPS. En niet alleen ik ben groot fan van Kaj: hij won dit jaar de Televizier Talent Award. Van Gorgels zijn we voorlopig nog niet af. Zo verlengde hij zijn contract bij RTL en tourt door theaters met zijn eigen show

Bradley Cooper

Zoals Lady Gaga vriend en vijand verbaasde met haar zieke acteerskills, deed Bradley Cooper dat met zijn muzikaal talent in A Star Is Born. Hij heeft een stem als een echte countryster met een zwaar verleden stal hij de harten van menig muziekliefhebber. En laten we niet vergeten dat hij afgelopen jaar zijn debuut heeft gemaakt als regisseur voor deze kaskraker. De vraag is: wat staat er op de planning voor 2019? Misschien een album a la Tim McGraw?

Troye Sivan

Ik weet het nog als de dag van gisteren: een ietwat verlegen jongetje vertelt op zijn bed over alle dingen die hij irritant vindt aan Instagram of wat hij om drie uur 's nachts allemaal uitspookt.
Troye startte zijn carrière als vlogger, maar ruilde zijn slaapkamer in voor het podium. Een wijs besluit. Zijn inmiddels tweede album Bloom staat vol dansbare popnummers met enorme hits, zoals My My My! en Dance To This met queen of pop Ariana Grande. Troye scoorde verder nog eens een grote rol in Boy Erased, een film over conversietherapie. 

Gelukkig zijn twee van deze mannen te zien in Nederlandse theaters. Donnie & Joost zetten Carré op zijn kop met hun show Viraal en Kaj Gorgels laat je in je broek piesen van het lachen op je theaterstoel bij Effe Relativeren. 

Ben je ergens tussen de 18 en de 30 en heb je nog geen pas? Je scoort er nu al eentje voor € 13,50 per jaar! 

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.