Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Deze week met CJP Weekly: Bizzey, Vincent op Vrijdag en Donnie & Joost
21 NOV 2018 • Door Rick van Veluw • Meer blogs over Muziek Theater Expo

Deze week met CJP Weekly: Bizzey, Vincent op Vrijdag en Donnie & Joost

Met CJP Weekly zetten we iedere week drie topdeals in de spotlights. Deze week: een VIP-pakket voor Bizzeys show in de AFAS Live, Vincent op Vrijdag en kaartjes voor Donnie & Joost in Carré.

We hebben bij CJP zóveel toffe deals, events en kortingen dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. En dat is zonde, want boy oh boy, wat hebben we veel moois! Daarom zetten we met CJP Weekly wekelijks drie topdeals in de spotlights: eersterangsplekken bij topcabaret, festivalkaartjes die we speciaal voor jou hebben achtergehouden of een uniek avondje in een museum. Wees er snel bij, want deze acties gelden maar een week!

1. Bizzey in de AFAS Live

Challas, JA!, Doe Je Dans, Traag: Bizzey is de absolute hitkoning van Nederland. De Amersfoortse rapper viert al dat succes volgend jaar februari in de AFAS Live met een spectaculaire show. Wij hebben iets moois voor CJP’ers geregeld: koop via ons een kaartje en maak kans op een VIP-pakket voor jou en je vrienden. De deuren gaan speciaal voor jullie extra vroeg open, je hele vriendengroep krijgt een Bizzey-shirt en als klap op de vuurpijl mag je na de show napraten met Bizzey himself. Hier vind je meer informatie.

2. Vincent op Vrijdag

De moeder aller vrijdagmiddagborrels vind je iedere laatste vrijdag van de maand in het Van Gogh Museum. Sorry, in een museum? Jazeker: het Van Gogh Museum weet hoe je een goed feestje geeft, met cocktails, live-muziek en natuurlijk een openstelling van het museum in de avonduurtjes. Met CJP scoor je 50% korting op de Vincent op Vrijdag van vrijdag 30 november. Benieuwd hoe Korenveld met Kraaien eruit ziet na drie bier? Hier vind je meer informatie.

En zo ziet zo'n vrijmibo er dan uit in het Van Gogh Museum. Foto: Les Adu.

3. Donnie & Joost in Carré

De Fenomeen en Scandinavian Boy, Parmezaan & Linkerbaan of de Mannelijke Marilyn Monroe & Albino. Weet jij over welk illuster duo we het hebben? Natuurlijk: Donnie & Joost! Na een oorverdovend 2018 - Joost brak Lowlands af, Donnie ging viraal met Snelle Planga - breken ze nog één keer de tent af met een gezamenlijke show. En niet zomaar een tent: Donnie & Joost spelen 2 december in het Koninklijk Theater Carré. Een eenmalig concert en wij hebben kaarten met 25% korting. Hier vind je meer informatie.

Misgegrepen? Geen stress! Iedere woensdag vind je op CJP.nl kersverse Weekly’s. Houd onze socials in de gaten voor de aankondigingen.

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.