Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
De hipster is dood, lang leve de scumbro
09 NOV 2018 • Door Donna Kersten • Meer blogs over Shoppen

De hipster is dood, lang leve de scumbro

Wie de hipsterlook moe is kan zijn hart ophalen. Het is voorbij met alle houthakkersbloesjes, opgerolde broeken en super getrimde baarden: de hipster is gepasseerd door de scumbro-man. Hij draagt trainingsbroeken in combinatie met t-shirts vol afgrijselijke printjes en zijn haren zien eruit alsof ze al ruim een maand niet zijn gewassen.

Met beroemdheden als Jonah Hill, Justin Bieber en Pete Davidson als uithangbord kon de slonzige look niet onopgemerkt blijven. Het lijkt alsof deze mannen geen moeite hebben gedaan voor hun outfit, maar niets is minder waar. Ze dragen alles door elkaar: van fleecetruien tot felgroene sportshorts. Maar zonder welke items kan een scumbro niet leven? 

Sokken in slippers

Justin Bieber op zijn rode sokken (c) Instagram Justin Bieber

Voor velen is het de grootste nachtmerrie: sokken in slippers of sandalen. Als het aan de scumbro's van de wereld liggen verdienen sokken alle vrijheid. Zij dragen hun sokken hoog, trots en altijd in een merkslipper. Het liefst in het wit natuurlijk, maar soms ook in vloekende kleuren. Helaas zijn ook Crocs favoriet, zo is Post Malone al meerdere malen gespot op deze plastic krengen.  

Joggingbroek  

Pete Davidson winkelend (c) Robert Kamau / Getty Images 

De joggingbroek is essentieel voor de scumbro, want comfort staat voorop. Geen kleur is te gek. Van rood met een psychedelische print op de zijkant of gifgroen. You name it, de scumbro draagt het. Bij warme temperaturen worden er kortere varianten gedragen. Een scumbro is absoluut geen fan van de spijkerbroek en als hij 'm draagt dan is het in een slobber variant.  
Ondanks de sportieve broek zul je een scumbro nooit sportend zien, wel met een perfect gerolde joint in de hand.   

Het petje 

Jonah Hill wandelend met een iced koffie in de hand (c) Photo News

Petjes zie je in het dagelijks straatbeeld ineens overal. Vooral de zeemanspetjes zijn de afgelopen tijd in trek. De scumbro draagt graag petjes, maar wel een trucker versie. Zo eentje met een zachte voorkant en licht gebogen rand. Handig, want deze petjes beschermen je wel echt tegen de zon. De pet van de scumbro bevat een lelijk logo en is altijd een beetje verkleurd. Een beetje zoals het petje van Ash Ketchum.  

Hoodies

Lekker appen (c) XoxoDigital

De hoodie is absoluut een favoriet. Scumbo's dragen hoodies in alle vormen en maten. Bij voorkeur in een opvallende print of kleur, maar het allerliefst met een gigantisch logo op de borst. De scumbro heeft namelijk genoeg geld op de bank. Ja, dat zou je dat door zijn zwerver look even vergeten. Een effen hoodie is trouwens een echte no-go. Volgens luxewebshop Mr. Porter moeten de combinaties namelijk zo lelijk mogelijk zijn.

Hawaii shirt 

Lekker zomers op pad (c) Bruno Press

De scumbro keek met pijn in zijn hart toe hoe zijn geliefde Hawaii-shirt een trend werd in 'gewone' modeland. Dat weerhield hem er niet van om deze te blijven dragen. Natuurlijk in combinatie met zijn geliefde sportbroekje, gescheurde (drie maten te groot) jeans of zwembroek met hotdogs. Zwembroeken maken sowieso een onderdeel uit van de scumbro garderobe.  

Sowieso wil jij er nu ook als een scumbro bijlopen. Mazzelaar, want CJP geeft korting op veel modewebshops, zoals ASOS en Nike. 

Ben je ergens tussen de 18 en de 30 en heb je nog geen pas? Je scoort er nu al eentje voor € 13,50 per jaar!

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.