Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
CJP Dilemma's met Teske de Schepper
21 NOV 2018 • Door Zoë Heijke & Amy van Lammeren • Meer blogs over Muziek

CJP Dilemma's met Teske de Schepper

Beroemd in Amerika voor vijf jaar of de rest van je leven in Nederland? Nooit meer naar het platteland of nooit meer Amsterdam in? In CJP Dilemma's geeft Teske de Schepper antwoord op een paar pittige dilemma's. ’Ik heb echt een beetje koeien nodig.'

Teske is een kleurrijke en vrolijke verschijning, als ze Kanarie Club in Amsterdam binnenstapt. Ze heeft nét een fotoshoot gehad en ziet er nog op en top uit. Voor haar eigen garderobe struint ze het liefst alle vintagewinkels af. Net had ze nog haar vriendje aan de telefoon: ‘Terwijl hij aan het lopen was zei hij: ‘Fuck, ik ben in een hondendrol gestapt.’ En toen dacht ik: ja nee, het is gewoon niet oké.’ Soms krijg je bij CJP dilemma's een vraag voorgelegd dat wel heel dichtbij komt. 

Multi-talent

Ze is YouTube vlogger, blogger en zangeres. Oh, en ze speelde ook nog een gastrol in De Film van Dylan Haegens van mede-YouTuber Dylan Haegens. Teske de Schepper (23) is van alle markten thuis. Begin november bracht ze haar eerste album Porselein uit. Een plaat vol catchy Nederlandstalige muziek. 

Vanaf 7 maart 2019 toert Teske door het land met haar nieuwe album Porselein. Check de speellijst voor een concertzaal bij jou in de buurt mét CJP-korting. Wil je weten bij welke podia je korting krijgt? Check dan de website!

Ben je ergens tussen de 18 en de 30 en heb je nog geen pas? Je scoort er nu al eentje voor € 13,50 per jaar!

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.