Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
60 seconden met Pieter Verelst
04 NOV 2018 • Door Marike Wouters & Zoë Heijke • Meer blogs over Theater

60 seconden met Pieter Verelst

Pieter Verelst (28) vertelt in zijn cabaretvoorstelling Mijn broer en ik over de natte acné van zijn tweelingbroer Maurice. En hoe de kots de binnenkant van de auto bedekte, toen de hele familie wagenziek werd in een Fiat 500. Speciaal voor CJP maakte hij een ultrakorte show.

Het klotst in Nederland tegen de plinten omhoog van het cabarettalent. Daarom zetten wij iedere week een artiest met een flinke dosis humor in de schijnwerpers. Deze week is het de beurt aan Pieter Verelst. Je kunt hem kennen van het toneelstuk De drie mannen van Ypsylanti, in een regie van Peter De Graef of als winnaar van de kweekvijver van het Nederlands cabaret: het Cameretten Festival. Vandaag nog niet gelachen? Straks wel.

Benieuwd naar Mijn broer en ik van Pieter Verelst? Check dan zijn speellijst voor een theater bij jou in de buurt, mét CJP-korting. Wil je geen aflevering van 60 seconden met missen? Aboneer je dan op ons YouTube-kanaal.

Ben je ergens tussen de 18 en de 30 en heb je nog geen pas? Je scoort er nu al eentje voor € 13,50 per jaar!

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.