Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
60 seconden met Anne & Lisa
11 NOV 2018 • Door Marike Wouters & Zoë Heijke • Meer blogs over Theater

60 seconden met Anne & Lisa

Anne van der Lelie (26) en Lisa van Schagen (25) studeerden af aan de Koningstheateracademie met de absurdistische cabaretshow WELTSCHMERZ waar ze nu mee door Nederland toeren. Om ze wat beter te leren kennen, maakte het duo speciaal voor CJP een ultrakorte voorstelling.

Het klotst in Nederland tegen de plinten omhoog van het cabarettalent. Daarom zetten wij iedere week een artiest met een flinke dosis humor in de schijnwerpers. Deze week is het de beurt aan het cabaretduo Anne & Lisa. Ze ontmoetten elkaar op de musicalopleiding en leerden daar in ieder geval één ding: we gaan nooit de musicalwereld in. Dat pakte goed uit, want nu toeren ze met hun cabaretshow WELTSCHMERZ door het land. Vandaag nog niet gelachen? Straks wel.

Benieuwd naar WELTSCHMERZ van Anne & Lisa? Check dan de speellijst voor een theater bij jou in de buurt, mét CJP-korting. Ze zijn onder andere te zien in Stadsschouwburg Utrecht, Theater Zuidplein en Theater Pepijn. Wil je geen aflevering van 60 seconden met missen? Aboneer je dan op ons YouTube-kanaal.

Ben je ergens tussen de 18 en de 30 en heb je nog geen pas? Je scoort er nu al eentje voor € 13,50 per jaar!

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.