Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Van influencen tot daten: robots kunnen alles beter dan jij
22 OKT 2018 • Door Donna Kersten • Meer blogs over Lifestyle

Van influencen tot daten: robots kunnen alles beter dan jij

De tijd dat robots lijken op de Blikken Man uit The Wizard of Oz ligt ver achter ons. Robots zijn tegenwoordig net mensen. Met hun eigen liefdesperikelen, emoties en carrières. Van zingen tot daten: wij hebben acht merkwaardige dingen die robots tegenwoordig ook kunnen voor je op een rij gezet. 

1. Influencen 

Met 1.4 miljoen volgers op Instagram neemt Miquela de wereld over. Als een echte influencer showt ze de laatste trends, wordt ze gesponsord door hippe merken en chillt ze met beroemdheden, waaronder Tracee Ellis Ross.  

2. Muziek maken  

Maar Miquela wil meer en dus besloot ze een muziekcarrière te starten. Haar eerste nummer Hate Me bracht ze met niemand minder dan Baauer uit (ja, die van de Harlem Shake). In de clip zie je haar bewegen en dat is even slikken. Het is namelijk behoorlijk menselijk.

3. Het hebben van een liefdesleven  

Blawko is een absolute gangster robot vol met tattoos en een bijpassend mondkapje. Zijn YouTube kanaal loopt nog niet fantastisch, maar eigenlijk zijn wij vooral geïnteresseerd in zijn dramatische liefdesleven. De relatie met mede-robot Bermuda is namelijk gestrand en nu hangt hij de vuile was buiten. Smullen.  

Blawko is weer single, dames! 

4. Plastische chirurgie?

Bermuda, de ex van Blawko, zag er ooit uit als het lieve buurmeisje, maar na haar 'update' heeft ze een serieuze make-over gekregen. Dat levert genoeg discussiemateriaal op onder haar volgers. Ook leuk: haar grootste rivaal is Miquela en dat stopt ze niet onder stoelen of banken.  

Niet iedereen is fan van haar nieuwe look (rechts) 

5. Een spannende nacht beleven

'Wil jij één van de eersten zijn met een eigen seksrobot? Dat kan! MotsuDolls is bezig met het ontwikkelen van een eigen seksrobot. Ze heeft een prachtig figuur, spreekt Nederlands, en kreunt wanneer je seks met haar hebt', aldus de website Mytenga.nl. Eenmaal, andermaal...

6. Chatten

Stel, je denkt een leuke meid te hebben gevonden op een datingsite, blijkt het een robot te zijn. Zsófia Suha liet een chatbot los op zo'n website en dit is wat er gebeurde:

7. Een lekker potje janken

Kunstenaarsduo L.A. Raeven ontwierp een exacte kopie van henzelf. Een robot met echte emoties. Annelies reageert op aanraking en maakt snikgeluiden. Bovendien kun je haar zelf bewonderen bij Robot Love.

8. Daten met The Fresh Prince

De gezichtsuitdrukkingen van Sophia komen behoorlijk in de buurt van een mens. Ze is dan ook een graag geziene gast in Hollywood. Will Smith nam haar laatst mee op date, maar of dat nou zo goed uitpakte…

Ook oog in oog staan met robots? Dat kan! CJP geeft korting op Robots Love Music.

Ben je tussen de 18 en de 30 en heb je nog geen pas? Je scoort er nu al eentje voor € 17,50 per jaar!

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.