Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
The Voice of Hollywood: acteurs met een gouden strot
18 OKT 2018 • Door Zoë Heijke • Beeld: A Star is Born (2018) • Meer blogs over Film

The Voice of Hollywood: acteurs met een gouden strot

In A Star is Born hoor je Bradley Cooper plotseling de sterren van de hemel zingen. Indrukwekkend, maar hij is niet de enige die ons onverwachts betoverde met zijn stem. Deze zes acteurs blijken ook een gouden strot te hebben.

1. Ryan Gosling in Blue Valentine

Je denkt nu waarschijnlijk meteen aan La La Land. Begrijpelijk, maar Ryan raakte ons al eerder met zijn stem in Blue Valentine. In de rol van Dean speelt Ryan een bescheiden versie van You Always Hurt the One You Love voor de liefde van zijn leven, Cindy (Michelle Williams). Een betere verwoording van de liefde bestaat er haast niet.

2. Anne Hathaway in Les Misérables

Anne Hathaway overdonderde ons door haar versie van I Dreamed A Dream in Les Misérables, een film over onderdrukte Fransen in de negentiende eeuw. Regisseur Hooper, bekend van The King's Speech, liet de acteurs live zingen tijdens de filmopnames. Dat maakt haar uitvoering extra extra extra knap.

3. Daniel Radcliffe in The Tonight Show

Een rappende Daniel Radcliffe is misschien wel het laatste wat je had verwacht. In The Tonight Show krijgt Jimmy Fallon het voor elkaar om hem Alphabet Aerobics van Blackalicious te laten rappen. Oké, het is misschien niet super mooi. Maar als je bedenkt dat dit een van de snelste raps ter wereld is, dan is dit wel behoorlijk vet.

4. Emilia Clarke in een campagne van Dolce & Gabbana

Ja, we wisten al dat deze meid grandioos kan acteren. Dat hebben we namelijk met eigen ogen gezien in onder andere Game of Thrones, Solo: A Star Wars Story en Me Before You. Maar dat Emilia Clarke ook nog eens geweldig Italiaans kan zingen? Italiaans? Ja, Italiaans. In de campagne The Only One van Dolce & Gabbana voert de blondine een heerlijke versie van Quando, Quando, Quando op. Wauw!

5. Joseph Gorden-Levitt tijdens Lady Gaga's Thanksgiving Muppets

De acteur liet zijn zangkunsten al horen in 500 Days of Summer, Don Jon en The Night Before, maar Joseph Gorden-Levitt is pas echt op zijn best als hij live zingt. Zo maakte hij samen met Lady Gaga een versie van het nummer Baby It's Cold Outside. Oké, de chemie tussen Lady Gaga en Joseph is fantastisch om naar te kijken. Maar het nummer is ook heerlijk om te luisteren. 

6. Bradley Cooper in A Star is Born

Je kent hem waarschijnlijk als Pat in Silver Linings Playbook, waarvoor hij werd genomineerd voor zowel een Oscar, een Golden Globe als een BAFTA Award. Toch blaast Bradley ons pas echt omver in A Star is Born. Hij speelt Jackson Maine, de country en westernster die na afloop van een optreden behoorlijk lam in een bar belandt. Daar treedt Lady Gaga, in de rol van Ally, op en Jackson raakt betoverd door haar zangtalent. In werkelijkheid ontdekken wij enkele minuten later zíjn prachtige stem.

Benieuwd naar de zangkunsten van Bradley Cooper in A Star is Born? Je ziet de film nu in verschillende filmhuizen en bioscopen mét CJP-korting.

Ben je tussen de 18 en de 30 en heb je nog geen pas? Je scoort er nu al eentje voor € 13,50 per jaar!

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.