Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Hoe overleef je de winter(tijd)?
29 OKT 2018 • Door Amy van Lammeren • Meer blogs over Film Muziek Festival Theater Expo

Hoe overleef je de winter(tijd)?

Hallo wintertijd! Je hebt dit weekend een heerlijk uurtje langer mogen slapen (of feesten). Maar nu is het over met de pret: de dagen worden korter én kouder. Om de aankomende maanden iets minder uitzichtloos te maken, een hoe-overleef-je-de-winter lijstje. Voor elke dip een tip! 

Tegen een gebrek aan zuurstof: Hortus

Wat is er nou fijner dan op een druilerige, koude dag lekker tussen de tropische planten te lopen? Niks natuurlijk! Ren, fiets of rijd naar Leiden en Amsterdam om een frisse neus te halen bij de Hortus. In het café kun je terecht om extra op te warmen. Een kopje warme chocomel of een goede borrel doen hun werk wel. 
Hortus Amsterdam: € 4,- CJP-korting Hortus Botanicus Leiden: € 4,50 CJP-korting

Tegen een opgesloten gevoel: Wad

Als je ergens niet wilt zijn als er een gure wind staat, dan is dat wel op het strand. Maar om nou de hele winter opgesloten te zitten in huis? Zeker niet! In de natuurfilm Wad zie je het waddengebied door de ogen van een grijze zeehond. En daarvoor hoef je niet veel verder te lopen dan de plaatselijke bios.

Tegen de échte winterdip: Mamma Mia!

Het liefst boek je elke winter een enkeltje naar een prachtig Grieks eiland. Kun je geen vrij krijgen of gooit je bankrekening roet in het eten? Ga dan naar Mamma Mia!. Zonniger en vrolijker kan haast niet.
Beatrix Theater Utrecht // 30% last minute korting met CJP

Tegen fronsrimpels: Rundfunk: Wachstumsschmerzen

Bevroren tenen, constant een druipneus en elke dag thuiskomen in het donker: de winter is geen pretje. Langzaam wordt je snoet steeds grauwer en krijg je chagrijnige trekken in je gezicht. Het is dan ook héél belangrijk om af en toe even goed te lachen. Gelukkig zijn daar de mannen van Rundfunk! Op hilarische wijze bespreken ze het volwassen worden. Voor even ben je weer een blij kind.
T/m 03 jun 2019 // Verschillende theaters in Nederland // Tot 50% korting met CJP

Tegen een gebrek aan zonlicht: The King

Je ziet heel veel fijne zonnestralen in de filmThe King. In deze muzikale roadtrip word je meegenomen op een indrukwekkende reis door het Amerika uit de tijd van Elvis Presley. Breng een bezoekje aan onder andere New York, Los Angeles en Tupelo en dat in slechts 107 minuten.
Vanaf 8 november

Tegen échte haat aan de winter: Reizen in de Ruimte, op weg naar een nieuwe aarde

Ben je het koude weer nu al spuugzat en wil je het liefst nooit meer een winter meemaken? Als je bereid bent om drastische maatregelen te nemen, kun je natuurlijk ook op ruimtereis gaan. Ter voorbereiding kun je het beste een bezoekje brengen aan Museon. Daar leer je alles over hoe een mens kan verhuizen naar andere planeten. Bedenk wel voordat je wegvliegt: je CJP-pas is niet geldig in de rest van het heelal.
Museon // € 4,50 CJP-korting

Tegen moedeloosheid: The Grinch

We kunnen zeiken over de winter wat we willen, maar er is één gigantisch hoogtepunt: Kerstmis! Stiekem ben je nu al op zoek naar de perfecte kerstballen en cadeau's. Maar geloof het of niet, niet iedereen is zo gek op Kerstmis als jij. Ken je De Grinch nog? Je weet wel, die groene chagrijn die het kerstfeest wilde stelen? Hij is terug in een gloednieuw (winter)jasje!
Vanaf 29 november 

Tegen winter-FOMO: Valhalla

Het festivalseizoen is helaas écht voorbij. Dat betekent overigens niet dat er geen goede feestjes op de planning staan. Het wintercircus a.k.a. Valhalla staat namelijk weer voor de deur. Onder andere Broederliefde en Lil Kleine zijn uitgenodigd. Ook jij mag niet ontbreken. Dans je warm samen met je beste vrienden en geliefde. Of ga op jacht en vind iemand om je warm te houden de komende maandjes.
RAI Amsterdam // € 9,50 CJP-korting

(c) Tom Doms

Is dit niet genoeg om je hele winter mee vol te plannen? Check dan het kortingsoverzicht voor nóg meer toffe uitjes. 

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.