Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Hier kun je écht niet met opa en oma naartoe
23 OKT 2018 • Door Amy van Lammeren • Meer blogs over Theater Muziek Film Festival Expo

Hier kun je écht niet met opa en oma naartoe

Opa en oma: je grootste supporters. Ze gunnen je de wereld en jij hen. Elke week bel je ze even en op z'n tijd kom je er een kopje koffie drinken. Omdat je niet wil dat ze achter de geraniums verstoffen, plan je soms zelfs een leuk uitje. Waar kun je dan eigenlijk beter niet met ze naartoe?

Nu in de bios: Niemand in de stad
Wat is er nou gênanter dan samen met je ouders een film kijken met heel veel seksscènes? Juist, een film kijken met opa en oma die gelijk begint met een seksscène. Om jou en opa en oma beschamende rode wangen te besparen, kun je Niemand in de Stad beter even skippen of tien minuutjes later komen.

30 & 31 oktober: Horror: A Halloween Night Out - Carré
Yes, Halloween staat weer voor de deur! De feestdag is nu ook echt overgewaaid naar ons kikkerlandje. Overal kun je lekker griezelen en Carré blijft niet achter. Bloed, vermiste kinderen en nog meer gruwelijkheden in de voorstelling van Jakop Ahlbom. Top voor liefhebbers van horrorfilms, maar wil je jouw favoriete oudjes een hartverzakking besparen? Laat ze dan maar thuis.

T/m 3 december: ROBOT LOVE - Campina Melkfabriek Eindhoven
Hoe leren we robots liefhebben? Robots kunnen steeds meer en lijken steeds echter. In de expo ROBOT LOVE leer je van alles over robots. Heel interessant natuurlijk, maar voor opa en oma? Ze gaan mee met hun tijd en hebben zelfs Facebook, maar misschien is de wondere wereld van robots toch nét een stapje te ver.

T/m 20 januari: Actie <->  Reactie - Kunsthal Rotterdam
‘Kinetische wat? Kunst? Nee joh geef mij maar een Rembrandt.’ Voel, ruik en hoor: tijdens Actie <-> Reactie ervaar je kunst op een hele nieuwe manier. Een bijzondere expositie, maar voor liefhebbers van oude heren met penselen niet helemaal de juiste keuze om naartoe te gaan.

T/m 2 februari: Judas
Wil je opa en oma slapeloze nachten bezorgen? Neem ze dan vooral mee naar een thriller. Naar het gelijknamige boek van Astrid Holleeder is er nu de theatervoorstelling. Ervaar hoe het is om in de schoenen te staan van Holleeder. Zou jij je familie kunnen verraden?

T/m 9 februari: Mechanical Ecstasy
De billen uit je broek dansen doe je tijdens Mechanical Ecstasy: een clubervaring in het theater. Stilzitten hoort er niet bij. Nu houden je opa en oma van even lekker losgaan op zijn tijd. Maar eerder op het zestigjarig huwelijksfeest van tante Jet en oom Bert, dan tussen de bizarre kostuums op dit dansfeest.

T/m eind februari: Mamma Mia! - Beatrix Theater Utrecht
Mamma Mia! is natuurlijk fantastisch om heen te gaan met familie. Heerlijke muziek en een feelgood verhaal. Om je ervoor te behoeden dat je een hele avond naar je oma’s zangkunsten moet luisteren, zetten we hem toch in het lijstje.

Sherlocked - Beurs van Berlage 
Altijd al een bank willen beroven? Dat kan bij Sherlocked. Heel gewiekst ga je te werk en binnen vijftien minuutjes heb je de buit binnen. Je wordt overspoeld met een overwinningsgevoel en geeft jezelf een schouderklopje. Dan draai je je om en kijk je in de droevige ogen van je opa en oma. ‘We zijn niet boos, alleen teleurgesteld.’

Vooruit, opa en oma worden thuisgelaten, maar jij wil er natuurlijk wel heen! Met je CJP-pas krijg je op alles uit het lijstje een vette korting. Wil je graag ergens heen met opa en oma? Check dan de site voor heel veel andere geschikte uitjes.

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.