Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Bingo Battle: Verslaat Sahil Amar Aïssa zijn rivaal Sophie Milzink in Rijksmuseum Boerhaave!?
11 OKT 2018 • Door MuseumTV & CJP • Meer blogs over Expo Lifestyle

Bingo Battle: Verslaat Sahil Amar Aïssa zijn rivaal Sophie Milzink in Rijksmuseum Boerhaave!?

In Bingo Battle rennen, vliegen en hollen Bekende Nederlanders door musea. Omdat ze zo snel mogelijk een hamburger willen vinden. Of een maanlanding. Of een geit. Eigenlijk alles wat er in een museum te vinden is. En dat binnen 10 minuten. Deze week is het de beurt aan Sahil Amar Aïssa in Rijksmuseum Boerhaave.

Presentatrice Yuki Kho nodigt iedere week een muzikant, acteur of YouTuber uit om binnen 10 minuten alle vakjes op de bingokaart af te strepen. Lukt het niet? Dan worden ze lekker te kakken gezet. In de zesde aflevering van de Bingo Battle gaat Sahil de uitdaging aan in Rijksmuseum Boerhaave. Je kent hem misschien als presentator van Yung DWDD, Spuiten en Slikken en 3 Op Reis Backpack.

Meer afleveringen van de Bingo Battle zien? Check het op YouTube. Wil je zelf een keer de Bingo Battle spelen? Kom dan naar Rijksmuseum Boerhaave in Leiden met je CJP-pas en download de Bingo Battle-kaart op bingo-battle.nl.

Bingo Battle is een samenwerking van MuseumTV en CJP.

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.