Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Bingo Battle: Tabitha veroorzaakt chaos in het Van Gogh Museum
04 OKT 2018 • Door MuseumTV & CJP • Meer blogs over Expo Lifestyle

Bingo Battle: Tabitha veroorzaakt chaos in het Van Gogh Museum

In Bingo Battle rennen, vliegen en hollen Bekende Nederlanders door musea. Omdat ze zo snel mogelijk een hamburger willen vinden. Of een maanlanding. Of een geit. Eigenlijk alles wat er in een museum te vinden is. En dat binnen 10 minuten. Deze week is het de beurt aan Tabitha.

Presentatrice Yuki Kho nodigt iedere week een muzikant, acteur of YouTuber uit om binnen 10 minuten alle vakjes op de bingokaart af te strepen. Lukt het niet? Dan worden ze lekker te kakken gezet. In de vijfde aflevering van de Bingo Battle gaat Tabitha de uitdaging aan in het Van Gogh Museum. Je kent de zangeres misschien van de hit Is Dit Over, die ze samen met Ronnie Flex opnam of van haar EP Gevonden In Verdwalen

Meer afleveringen van de Bingo Battle zien? Check het op YouTube. Wil je zelf een keer de Bingo Battle spelen? Kom dan naar het Van Gogh Museum met je CJP-pas en download de Bingo Battle-kaart op bingo-battle.nl.

Bingo Battle is een samenwerking van MuseumTV en CJP.

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.