Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
60 seconden met Victor Luis van Es
14 OKT 2018 • Door Marike Wouters en Zoë Heijke • Meer blogs over Theater

60 seconden met Victor Luis van Es

In de zesde aflevering van 60 seconden met maakt cabaretier Victor Luis van Es (28) een ultrakorte voorstelling. 'Ik heb niks tegen het geloof of gelovigen, maar val mij er niet mee lastig.'

Het klotst in Nederland tegen de plinten omhoog van het cabarettalent. Daarom zetten wij iedere week een artiest met een flinke dosis humor in de schijnwerpers. In deze aflevering is het de beurt aan Victor Luis van Es. Je kent hem misschien van zijn voorstelling Zichtbaar, waarmee hij in de finale van het Cameretten festival belandde óf van Stille Strijd, een show over zijn achtergrond, ambities, angsten en dromen, waarmee hij nu in verschillende theaters in Nederland is te zien. Vandaag nog niet gelachen? Straks wel.

Benieuwd naar de cabaretvoorstelling Stille Strijd? Check dan de speellijst van Victor voor een voorstelling bij jou in de buurt mét CJP-korting. Wil je geen aflevering van 60 seconden met missen? Aboneer je dan op ons YouTube-kanaal. Elke zondag om 16.00 uur staat er een nieuwe aflevering online.

Ben je ergens tussen de 18 en de 30 en heb je nog geen pas? Je scoort er nu al eentje voor € 13,50 per jaar!

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.