Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
60 seconden met Maarten van den Berg
21 OKT 2018 • Door Zoë Heijke • Meer blogs over Theater

60 seconden met Maarten van den Berg

Cabaretier Maarten van den Berg schreef en dacht mee met Arjen Lubach bij Zondag met Lubach. Nu is het tijd voor zijn eigen voorstelling. Om ons alvast een voorproefje te laten zien, maakte hij speciaal voor CJP een ultrakorte voorstelling.

In de zevende aflevering van 60 seconden met maakt Maarten van den Berg een ultrakorte voorstelling. De cabaretier schreef en dacht mee met Jan Jaap van der Wal bij Panache en met Arjen Lubach bij Zondag met Lubach. Nu staat hij met zijn show Alleen pinguïns zijn zwart-wit in verschillende theaters in Nederland.

Gelukkig begrijpt Maarten van den Berg dat de veelzijdige cabaret-agenda van CJP kan zorgen voor keuzestress. Precies daarom staat hij samen met Lonneke Dort in het theater: zij met Want laten we wel wezen voor de pauze, hij met Alleen pinguïns zijn zwart-wit erna. Je ziet dus op één avond twee verschillende cabaretiers met hun eigen solovoorstelling mét CJP-korting

Ben je ergens tussen de 18 en de 30 en heb je nog geen pas? Je scoort er nu al eentje voor € 13,50 per jaar! 

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.