Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Bingo Battle: Wat biecht Sophie Milzink op in het COMM!?
13 SEP 2018 • Door MuseumTV & CJP • Meer blogs over Expo Lifestyle

Bingo Battle: Wat biecht Sophie Milzink op in het COMM!?

In Bingo Battle rennen, vliegen en hollen Bekende Nederlanders door musea. Omdat ze zo snel mogelijk een hamburger willen vinden. Of een maanlanding. Of een geit. Eigenlijk alles wat er in een museum te vinden is. En dat binnen 10 minuten. Deze week is het de beurt aan Sophie Milzink.

Presentatrice Yuki Kho nodigt iedere week een muzikant, acteur of YouTuber uit om binnen 10 minuten alle vakjes op de bingokaart af te strepen. Lukt het niet? Dan worden ze lekker te kakken gezet. In de tweede aflevering van de Bingo Battle gaat Sophie Milzink de uitdaging aan in COMM, het museum voor communicatie. Sophie hoort bij de top van de Nederlandse YouTube-community en heeft ruim 355k volgers op Instagram. Je zou dus zeggen dat ze wel iets van communicatie af weet, maar dat moeten we nog maar eens zien.

Meer afleveringen van de Bingo Battle zien? Check het op YouTube. Wil jij zelf een keer de Bingo Battle spelen? Kom dan naar COMM met je CJP-pas en download de BingoBattle-kaart op www.museumtv.nl/bingobattle.

Bingo Battle is een samenwerking van MuseumTV en CJP.

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.