Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Bingo Battle: Moet Guido Spek in het modderbad!?
06 SEP 2018 • Door MuseumTV & CJP • Meer blogs over Expo Lifestyle

Bingo Battle: Moet Guido Spek in het modderbad!?

In Bingo Battle rennen, vliegen en hollen Bekende Nederlanders door musea. Omdat ze zo snel mogelijk een hamburger willen vinden. Of een maanlanding. Of een geit. Eigenlijk alles wat er in een museum te vinden is. En dat binnen 10 minuten. Deze week is het de beurt aan Guido Spek.

 

Presentatrice Yuki Kho nodigt iedere week een muzikant, acteur of YouTuber uit om binnen 10 minuten alle vakjes op de bingokaart af te strepen. Lukt het niet? Dan worden ze lekker te kakken gezet. Acteur en muzikant Guido Spek trapt de eerste aflevering van Bingo Battle af in het Afrika Museum. Je kent hem waarschijnlijk als Sjoerd Bouwhuis uit Goede Tijden Slechte Tijden.

Wie wil jij in de volgende aflevering zien? Laat het ons weten in de comments. Wil jij zelf een keer de Bingo Battle spelen? Kom dan naar het Afrika Museum met je CJP-pas en download de BingoBattle-kaart op www.museumtv.nl/bingobattle.

Bingo Battle is een samenwerking van MuseumTV en CJP.

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.