Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Bingo Battle: Christina Curry is dj Tiësto kwijt in Stedelijk Museum Breda
27 SEP 2018 • Door MuseumTV & CJP • Meer blogs over Expo Lifestyle

Bingo Battle: Christina Curry is dj Tiësto kwijt in Stedelijk Museum Breda

In Bingo Battle rennen, vliegen en hollen Bekende Nederlanders door musea. Omdat ze zo snel mogelijk een hamburger willen vinden. Of een maanlanding. Of een geit. Eigenlijk alles wat er in een museum te vinden is. En dat binnen 10 minuten. Deze week is het de beurt aan Christina Curry.

Presentatrice Yuki Kho nodigt iedere week een muzikant, acteur of YouTuber uit om binnen 10 minuten alle vakjes op de bingokaart af te strepen. Lukt het niet? Dan worden ze lekker te kakken gezet. In de vierde aflevering van de Bingo Battle gaat Christina Curry de uitdaging aan in Stedelijk Museum Breda. Ze schrijft onder andere columns voor Broadly op Vice en is een groot kunstliefhebber.

Meer afleveringen van de Bingo Battle zien? Check het op YouTube. Wil je zelf een keer de Bingo Battle spelen? Kom dan naar Stedelijk Museum Breda met je CJP-pas en download de Bingo Battle-kaart op bingo-battle.nl.

Bingo Battle is een samenwerking van MuseumTV en CJP.

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.