Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
8x dit wil je zien deze week (37)
10 SEP 2018 • Door Amy van Lammeren • Beeld: Amsterdam Fringe Festival • Meer blogs over Muziek Film Festival Theater Expo

8x dit wil je zien deze week (37)

Films over drugsverslaafden en mislukte voetballers, fijne rondingen van Rubens en zing mee met ABBA. Dit zijn de tips van deze week. 

Film

Vanaf 13 september: La Prière
Thomas (Anthony Bajon) is drugsverslaafd. In een poging zichzelf te redden, vertrekt hij richting de bergen naar een groep geïsoleerde ex-verslaafden. Zij proberen af te kicken door te bidden.  Thomas vindt zijn nieuwe leventje vreselijk, maar dan ziet hij het licht. Hij ontdekt het geloof en de liefde. Dat wordt keuzes maken, want helaas gaan die twee niet samen.

Vanaf 13 september: Catacombe
De laatste dagen van Jermaine Slagter (Willem de Bruin aka rapper Willy) zijn aangebroken bij FC Barkas. Zijn dromen zijn niet uitgekomen. Hij duikt hij in de wereld van het gokken en matchfixing, maar of dat nou zo'n goed idee is? Vergeet niet: geld lenen kost... 

Festival

t/m 16 september: Amsterdam Fringe Festival
Pak de trein, bemachtig een ov-fiets en sjees heel Amsterdam door tijdens het Amsterdam Fringe Festival. Met ruim 75 dans- en theatervoorstellen hoef je je in ieder geval niet te vervelen. Swing mee met vrouwelijke rappers, volg een loverboy in zijn zoektocht naar identiteit of dompel je onder de wereld van Jackie O. Keuzestress? Check onze tips
Verschillende locaties, Amsterdam // € 1,- CJP-korting op alle voorstellingen // Meer info

© Amsterdam Fringe Festival

t/m 21 oktober: BredaPhoto Festival
Fotografieliefhebbers opgezet! Het grootste fotofestival van de Benelux is volop aan de gang. Struin door het mooie Breda op zoek naar de parels in de fotografie. Met het werk van meer dan 50 talenten is dat appeltje eitje.
Verschillende locaties, Breda // Met CJP krijg 20% korting // Meer info

Breda © BredaPhoto Festival

Theater

t/m 30 september: Mamma Mia
Heb je de eerste Mamma Mia-film als minstens tien keer gezien? Dan wil je zeker Mamma Mia de musical niet missen. Volg Donna met de zoektocht naar haar vader en blèr mee met je favoriete hits van ABBA. 
Beatrix Theater BV, Utrecht // Met CJP al met 30% korting voor de try-outs in september // Meer info

Expo

t/m 13 januari: Pure Rubens in Boijmans
Fijne rondingen, snoetjes zonder opsmuk en een lekkere portie drama: het werk van Peter Paul Rubens is nu te zien in het Boijmans. De tentoonstelling Pure Rubens  toont een groot overzicht van Rubens olieverfschetsen in prachtige barokstijl.
Museum Boijmans van Beuningen, Rotterdam // € 2,50 CJP-korting // Meer info

De triomftocht van Bacchus ca. 1636 door Rubens © Museum Boijmans van Beuningen

Muziek

14 september: Janne Schra
Ze trad over de hele wereld op, bezit een propvolle prijzenkast en heeft nét haar derde solo-album OK uitgebracht. Janne Schra staat klaar om het podium te bestijgen en samen met jou te zingen over exotische plekken en dronken zijn op feestjes in New York. Deins mee op het geluid van akoestische gitaren, blazers en koortjes. Totdat je zelf een beetje dronken door de muziek bent.
Hedon, Zwolle // CJP’ers krijgen € 5,- korting // Meer info

14 september: Casual Classics XL
Deze vrijdag staat Muziekgebouw Eindhoven volledig in het teken van klassieke muziek. In alle gaten en hoeken zal muziek te horen zijn. Neem je biertje mee naar binnen en geniet de hele avond van bekende en onbekende muziekstukken van de grootste componisten. Zo begin jij je weekend heerlijk zen. 
Muziekgebouw Eindhoven // Met CJP betaal je € 7,50 // Meer info

Casual Classics XL © Muziekgebouw Eindhoven

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.