Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
CJP Dilemma met Blaudzun
09 AUG 2018 • Door Zoë Heijke • Meer blogs over Muziek Festival

CJP Dilemma met Blaudzun

Je bent voor altijd kaal of je draagt nooit meer zwarte kleding? Lowlands of Pinkpop? Een cactusnaald onder je duimnagel of in huilen uitbarsten bij de kassa? Blaudzun kiest.

Johannes Sigmond aka Blaudzun brak in 2012 door met zijn album Heavy Flowers en is sindsdien op bijna ieder festival te zien. Deze zomer schittert hij nog bij Zandstock, Sziget en Lowlands. Wij legden Blaudzun een rits onmogelijke dilemma's voor in Kanarie Club Amsterdam en tóch gaf hij antwoord.

Wil je Blaudzun live zien? Koop dan een kaartje voor Muzikale Helden (12 t/m 14 september) in de Kleine Komedie. Daar zingt Blaudzun liedjes van muzikanten die hij diep bewondert. Misschien David Bowie? Met je CJP-pas zie je Muzikale helden met een dikke vette 50% korting. Of check de speellijst van zijn najaars clubtour voor een concertzaal bij jou in de buurt, zoals Doornroosje, Paard, Patronaat en Neushoorn.

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.