Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
10x dit wil je niet missen deze week (33)
13 AUG 2018 • Door Zoë Heijke • Beeld: Crazy Rich Asians (2018) • Meer blogs over Muziek Film Festival Theater Expo

10x dit wil je niet missen deze week (33)

Geen kaartje voor Lowlands? Niet getreurd. Wij hebben weer een rits tips die jouw week verrukkelijk maken.

Film

Vanaf 16 augustus: Juliet, Naked
Relatieperikelen met acteurs Rose Byrne, Chris O’Dowd en Ethan Hawke: dat is Juliet, Naked. De film is gebaseerd op het gelijknamige boek van Nick Hornby, de schrijver van o.a. About a Boy.

Vanaf 16 augustus: Crazy Rich Asians
Rachel (Constance Wu) ontdekt dat haar vriendje (Henry Golding) een steenrijke familie heeft. Oh, en een moeder die totáál niet enthousiast is over hun relatie.

Vanaf 16 augustus: Tampopo (1985)
Een zalige komedie over de zoektocht naar de perfecte noedelsoep. In Tampopo worden garnalen, slagroom, oesters, champagne en allerhande delicatessen schaamteloos verbonden aan seks, liefde en de dood. 

Festival

Zondag 19 augustus: DECODED | Avondje Parade in Amsterdam
Met DECODED van CJP krijg je entree tot het terrein van de Parade en kaartjes voor twee speciaal voor jou uitgezochte voorstellingen. En als je daarna op het terras ploft, krijg je van ons nog een gratis drankje. In Amsterdam zie je op zondag 19 augustus het muzikaal fotospektakel Zie je niet vaak en de ontroerende dansvoorstelling Phobia van Conny Jansen Danst.
Martin Luther Kingpark, Amsterdam // € 15,- met CJP // Meer info

Theater

T/m 6 september: Blind Date
Het echtpaar Katja (Katja Schuurman) en Pom (Thijs Römer) kan na het verlies van hun driejarige dochter onmogelijk bij elkaar blijven, maar elkaar loslaten lukt ook niet. Een zwoele voorstelling naar de gelijknamige film van Theo van Gogh.
DeLaMar, Amsterdam // Met CJP krijg je 50% korting // Meer info

14 augustus: Black Sheep - Fact
Duizelingwekkende lichteffecte, een allesomvattende 3D-soundscape en muren die in twijfel worden getrokken. Fact is een dansvoorstelling over het leven in de grote steden van de 21e eeuw.  
Stadsschouwburg, Amsterdam // CJP'ers krijgen € 5,- korting // Meer info

Expo

t/m 9 februari 2019: Jan Banning - Retrospectief 1881-2018
Jan Banning fotografeerde overal ter wereld ambtenaren achter hun bureau. Van een vrijwel lege hut tot een gigantisch kantoor met jachttrofeeën aan de wand. Ze doen hetzelfde werk, in een totáál andere omgeving. Herken jij het land door alleen naar het bureau te kijken? Doe de quiz.
Fotomuseum, Den Haag // € 2,- CJP-korting // Meer info

Uit de serie ‘Bureaucratics’ © Jan Banning / Fotomuseum Den Haag

T/m 28 oktober: Art Nouveau in Nederland
Homemade, slow, natuurlijk, authentiek: het klinkt allemaal erg van deze tijd, maar eigenlijk waren we er 100 jaar geleden al door bezeten. Toen heette je alleen geen hipster, maar een art nouveau-kunstenaar. De expo Art Nouveau in Nederland zoomt in op deze veelbesproken periode in de kunst.
Gemeentemuseum, Den Haag // € 3,50 CJP-korting // Meer info

Muziek

13 & 14 augustus: Fuse
Klassiek, jazz, volksmuziek en veel improvisatie: dat is Fuse. Je kent de muzikanten misschien als de huisband van Podium Witteman, maar ook zonder camera’s zorgt Fuse voor een zinderende muziekbeleving.
Het Concertgebouw, Amsterdam // € 5,80 CJP-korting // Meer info

19 augustus: Young M.A
De New Yorkse hardcore rapper tourde met 21 Savage, opende voor Beyoncé en maakte een raphit met de single OOOUUU. Dat terwijl vorig jaar pas haar debuutalbum Herstory is verschenen.
Melkweg Amsterdam // € 2,50 CJP-korting // Meer info

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.