Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
CJP's Cultuurknallers Week 29
16 JUL 2018 • Door Marike Wouters & Rick van Veluw • Meer blogs over Muziek Film Festival Theater Expo

CJP's Cultuurknallers Week 29

Kunst snuiven met dikke korting! Met deze week: stijlvol festivallen op Wonderfeel, films kijken op de Maas en luisteren naar de stampende beats in het toneelstuk Permanent Destruction.

Film

Vanaf 18 t/m 28 juli: Roffa Mon Amour
Dit vinden wij dus een van de leukste filmfestivals van Nederland. Neem alleen al de locatie: bij Roffa Mon Amour kijk je dit jaar films in het drijvend paviljoen bij de Rotterdamse Wilhelminapier. Als de zon ondergaat, start de film. Verwacht klassiekers, cinemaconcerten, films van opkomende regisseurs en een geweldig terras.
Drijvend paviljoen, Rotterdam // € 2,50 CJP-korting // Meer info

roffamonamour_cjp_rotterdam
Bij Roffa Mon Amour kun je iedere avond terecht voor een filmvertoning na zonsondergang.

Vanaf 18 juli t/m 22 juli: Summer Film School Rotterdam
We blijven even aan de Maas, want de Summer Film School Rotterdam is onderdeel van Roffa Mon Amour. Voor de échte filmliefhebbers en fanatieke Netflixers: zie klassiekers als Scarface en Mission Impossible en luister naar lezingen van filmexperts als Adrien Martin en Cristina Álvarez López.
Lantarenvenster, Rotterdam // Tot € 35,- CJP-korting // Meer info

Vanaf 19 juli: Mamma Mia: Here We Go Again!
Alle fans van Mamma Mia verzamelen, want er komt een vervolg aan van deze feel good-film. Het verhaal gaat verder waar het gebleven was, maar we gaan ook scènes zien die aan het hotel op het Griekse eiland voorafgingen. Zo volgen we in het verleden de romantische escapades van een jongere Donna die volop van het leven geniet.
Verschillende bioscopen // Tot € 2,- korting // Meer info

Mamma Mia: Here We Go Again!

Theater

17 t/m 21 juli: Permanent Destruction - The SK Concert
Zet theatermaker Naomi Velissariou en sound producer/beatboxer Joost Maaskant (Maask) bij elkaar en je krijgt PERMANENT DESTRUCTION - The SK Concert: een sexy, dampende en stampende show, met een bas waarvoor je middenrif niet veilig is.
Onderdeel van Over het IJ Festival Amsterdam // € 10,- met CJP // Meer info

Festival

Vanaf 19 juli t/m 22 juli: Welcome to the Village
We moesten er een jaar op wachten, maar nu trekken we weer massaal naar het leukste festivaldorp van Nederland: Welcome to the Village! Niet té massaal natuurlijk, het moet wel een dorp blijven. In recreatiegebied De Groene Ster in Leeuwarden zie je dit weekend acts als Mark Lanegan Band, Motorpsycho, Tune-Yards, Strand of Oaks en Weval.
Recreatiegebied de Groene Ster, Leeuwarden // € 10,- CJP-korting // Meer info

Vanaf 20 juli t/m 22 juli: Wonderfeel
Niet elk festival draait om keihard gaan en halve liters wegtikken. Wonderfeel heeft de stijl en klasse waar je ook weleens zin in hebt: een gebalanceerd programma vol klassieke muziek & literatuur op een sjiek landgoed vlakbij Hilversum. Reken maar van yes dat je het avontuur ook hier kunt vinden.
Landgoed Schaep en Burgh, ’s Graveland // Tot € 50,- CJP-korting // Meer info

Expo

T/m 6 januari 2019: Amsterdam Magisch Centrum 
Het Stedelijk museum blikt terug op de rebelse jaren 60, toen er zowel in de kunst als in de maatschappij radicale veranderingen waren. Er werd flink geprotesteerd door studenten, krakers en dolle mina's. Amsterdam was bij uitstek het decor van deze tegencultuur. En dat leverde interessante kunst op. 
Stedelijk Museum Amsterdam // € 8,50 CJP-korting // Meer info

Amsterdam Magisch Centrum

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.