Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
CJP’s Cultuurknallers week 27
02 JUL 2018 • Door Vivian Buers • Beeld: Gandalf, jaargang 6 1969/70, no 40. Foto: Studio Gandalf. Collectie Rijksmuseum, Amsterdam • Meer blogs over Muziek Film Festival Theater Expo Lezen

CJP’s Cultuurknallers week 27

Kunst snuiven met dikke korting! CJP geeft je iedere maandag de leukste cultuurtips. Met deze week: de vlijmscherpe songs van Preoccupations, Films With A View op het lekkerste zandstrand en theaterfestival De Parade. 

Muziek

Vanaf 4 juli: Star Wars - A New Hope
Ontploffende sterrenstelsels en spectaculaire ruimtegevechten: Star Wars is ieders sci-fi droom. Dat komt door de visuals, maar ook door de legendarische muziek. Die speelt het Antwerp Symphony Orchestra 4 juli live voor jeGewoon terwijl jij de film kijkt. 
Het Concertgebouw, Amsterdam // € 12,80 CJP-korting // Scoor hier je tickets

3 juli: Preoccupations
Met vlijmscherpe songs prikken ze overal dwars doorheen. De Canadese band Preoccupations is dan ook dissonant en angstaanjagend. Toch maken ze de mooiste songs over angst, verwoesting en nutteloosheid. 
Sugarfactory, Amsterdam // € 2,50 CJP-korting // Koop snel je kaarten

Film

Vanaf 5 juli: Films With A View | Sunscreenings
Ga naar buiten voor de bios. Ja, naar buiten! In de zomer draaien ze de mooiste films namelijk bij Pllek, op het stadsstrand van Amsterdam. Voetjes in het zand, koud drankje in de hand en dan maar hopen dat het niet gaat regenen. 
Pllek, Amsterdam // Gratis met CJP // Reserveer die koptelefoon nú!

8 juli: Retrospectief Billy Wilder
Ken je klassiekers: Billy Wilder won meerdere Oscars voor zijn films en wordt gezien als één van de belangrijkste regisseurs uit de Amerikaanse filmgeschiedenis. Daarom zie je zijn oeuvre nu in de Lux, in Nijmegen. Dit wil je niet missen.  
Lux, Nijmegen // € 3,- CJP-korting // Check de film Billy Wilder hier

Festival

7 juli: AMZAF Young Talent Festival
Een jazzband in het hooi of dansers voor een watermolen. De aller-, allernieuwste talenten zie je op het AMZAF Young Talent Festival. Lekker tussen de meest oer-Hollandse gebouwen. Gloednieuwe beloftes in een nostalgische setting.
Openluchtmuseum, Arnhem //€ 10,- CJP-korting // Check het festival hier

Theater

Vanaf deze week: De Parade
Meestal zie je een festival op één plek, maar de Parade reist gewoon door Nederland. Ideaal, want dan hoef je niet heel het land door te reizen in een megavolle muffe bus. Op de Parade zie je de meest spetterende voorstellingen, maar kun je ook genieten van de beste zoete aardappelfriet ooit of een ritje in de zweefmolen maken. Check vooral onze DECODED-EVENTS als je op zoek bent naar een goeie Parade-deal!
Diverse locaties // € 4,- CJP-korting // Pak die korting

CJP ging achter de schermen op de Parade

Expo

Vanaf 7 juli: Amsterdam Magisch Centrum – Kunst en Tegencultuur 1967–1970
In de jaren zestig beukten kunstenaars tegen de grenzen van de maatschappij. Kunst was er om het gezag te bespotten. Het liefst met lekker veel naakt, seks en wiet. Tijden die we niet willen vergeten. Gelukkig neemt het Stedelijk Museum ons mee naar de o-zo-fijne tijd van hippies en provo’s met een lekker tegendraadse expo. 
Stedelijk Museum Amsterdam // 50% CJP-korting // Koop hier je tickets

Gandalf, jaargang 6 1969/70, no 40. Foto: Studio Gandalf. Collectie Rijksmuseum, Amsterdam
Gandalf, jaargang 6 1969/70, no 40. Foto: Studio Gandalf. Collectie Rijksmuseum, Amsterdam

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.