Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
CJP's Cultuurknallers week 26
25 JUN 2018 • Door Vivian Buers • Beeld: Voyage Of Time: Life's Journey • Meer blogs over Muziek Film Festival Theater Expo Lezen

CJP's Cultuurknallers week 26

Kunst snuiven met dikke korting! CJP geeft je iedere maandag de leukste cultuurtips. Met deze week: de langverwachte Incredibles 2, het fantastische festival Ashtonia en de expo Structures of Identity.

Muziek

27 juni t/m 1 juli: Internationaal Kamermuziek Festival Utrecht
Op dit festival hoor je alleen maar kamermuziek. En ja, dat is klassieke muziek die je kunt spelen in een kamer. Twee tot maximaal twintig klassieke musici spelen samen de mooiste melodieën. Twee tot twintig, want meer past er niet in je huiskamer.
TivoliVredenburg, Utrecht // Tot € 22,- CJP-korting // Koop hier je kaarten

28 juni: Spelen voor de GRAP
Dat ene bandje ontdekken dat de lekkerste nummers speelt. Is er een nog beter gevoel? Wij denken van niet! Ondek daarom het nieuwste talent op podium GRAP in de Melkweg. Hét podium voor nieuw muzikaal talent. Deze week staan FOSS, Sam Solo en Lèlèman & Thierry Ganz klaar om ontdekt te worden.
Melkweg, Amsterdam // € 2,50 CJP-korting // Scoor hier je tickets

Film

Vanaf 27 juni: Incredibles 2
Oké, misschien zijn wij bij CJP niet de perfecte doelgroep voor The Incredibles 2. Maar wie houdt er niet van de verlegen Violet, vurige Jack-Jack en dribbelende Dash? Deze superheldenfamilie wil je gewoon zien. Ook als je officeel te oud bent voor Disney.
Pathé, diverse locaties // tot € 2,- CJP-korting // Check je korting hier

Vanaf 28 juni: Voyage Of Time: Life’s Journey
Die ruimtereis door het heelal maak jij vanuit je lievelingsbios. Reis door de ecosystemen van de kosmos met deze natuurdocumentaire. Een film over het ontstaan van alles om je heen.
Pathé, diverse locaties // tot € 2,- CJP-korting // Check je korting hier

Festival

Vanaf 27 juni: Ashtonia
Cancel je vakantie naar Latijns-Amerika: jij voelt je een latino op Slot Zeist. Grillmeesters, muzikanten en acrobaten bouwen daar een onvergetelijk feest. Nog beter dan jouw reis langs de golf van Mexico. De volgende dag lach je nog steeds.  
Slot Zeist // 20% CJP-korting // Scoor die tickets

Theater

Tot 1 juni: Huzarenstuk
Twee figuranten spelen in een oorlogsdrama. Ze willen graag een rol van betekenis spelen. Maar of ze het halen tot na de montage, dat is nog maar de vraag. 
Theater Bellevue, Amsterdam // € 11,- met CJP // Pak die korting

Expo

Vanaf 28 juni: Structures of Identity
Jij bent niet zomaar jij. Je bestaat uit duizenden stukjes. Je identiteit heeft namelijk structuur.  Een stuctuur waar je mee kunt spelen zoals de fotografen doen op deze expo in FOAM. Iconisch werk van fotografen als August Sander en Richard Avedon wordt gecombineerd met dat van hedendaagse fotografen als Yto Barrada, Samuel Fosso en Zanele Muholi. 
Foam, Fotografiemuseum Amsterdam // € 4,- CJP-korting // Check het museum

Iduku, from the series Black Men in Dress, 2011 © Sabelo Mlangeni / Courtesy of The Walther Collection (detail)

Lezen

Tot 2 juni: Win het boek Pancake Adventures
Willem nam ontslag en stapte op het vliegtuig, mét koekenpan. Hij bakte de hele wereld rond. Voor daklozen in Amsterdam tot mensen in de sloppenwijken in Pakistan. Daarna schreef hij er een boek over. Je wint het boek - alleen nog deze week - bij CJP. Ons interview met Willem lees je hier.
Winactie // Check de winactie hier!

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.