Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
CJP's Cultuurknallers week 24
11 JUN 2018 • Door Vivian Buers • Beeld: Alex van Warmerdam - L'histoire kaputt EYE • Meer blogs over Muziek Film Festival Theater Expo Lezen

CJP's Cultuurknallers week 24

Kunst snuiven met dikke korting! CJP geeft je iedere maandag de leukste cultuurtips. Met deze week: Waylon's The World Can Wait Tour, de film Love, Simon en de bizarre expo L'histoire kaputt van Alex van Warmerdam. 

Muziek

15 juni: TURN-UP FT. LATIFAH
In Zwolle ga je uit je dak met de tofste visuals en lekkerste muziek! Diva en rapster Latifah bouwt samen met jou een feestje. Geen drugs, alcohol en rook. Wel een héérlijk feest voor jou! Als je 13 t/m 17 jaar bent tenminste. 
Hedon, Zwolle // € 2,50 CJP-korting // Scoor die kaarten

14 juni: Waylon | The World Can Wait Tour
Doe lekker waar je zelf zin in hebt. Trek je eigen plan. De wereld kan wel wachten. Teminste volgens de nieuwe plaat van Waylon:The World Can Wait. Je hoort de tracks nu live in het Paard.  
Paard, Den Haag // € 2,50 CJP-korting // Scoor nu tickets

Waylon - Love Drunk

Film

Vanaf 12 juni: Fantastic Mr. Fox (2009)
Wes Anderson is fan van dieren. Hoe wij dat weten? In de bios zie je nu Wes Anderson's Isle of Dogs. Maar de regisseur maakte eerder al: Fantastic Mr. Fox. Dieren zijn dus blijkbaar een thema. De vraag is nu: wat komt hierna? Lovestory of a Lonely Cat, The Inapropriate Elephant of The Banks of Beavers? Zeg jij het maar. 
KINO, Rotterdam // € 2,50 CJP-korting // Je tickets koop je hier

Fantastic Mr. Fox - Trailer

Vanaf 14 juni: Love, Simon
Verliefd zijn is soms rampzalig moeilijk. Vooral als je nog uit de kast moet komen én verliefd wordt op iemand die je nog nooit hebt gezien.
Pathé, alle locaties // tot € 2,- CJP-korting // Pak die korting

Love, Simon - Trailer

Festival

15 t/m 24 juni: Oerol 2018
Terschelling is the place to be. Tien dagen lang zie je de beste theateracts, mooiste songs en de spannendste choreografieën op dit - bijna - tropische eiland. Onze al-you-can-oerol pakketten zijn uitverkocht. Maar geen nood! We hebben nog een mooie CJP-korting op alle losse voorstellingen. 
Terschelling // 20% CJP-korting // Pak die korting

Aftermovie - Oerol 2017

Expo

16 en 17 juni: Wereldvluchtelingendag in het Humanity House
Kruip in de huid van een vluchteling in het Humanity House. Je ontmoet er acht mensen die - in het echt - ervaarden wat oorlog en conflict betekenen. Bekijk de wereld op een andere manier!
Humanity House, Den Haag // € 8,50 CJP-korting // Koop snel kaarten

Vanaf 10 juni: Alex van Warmerdam - L'histoire kaputt
Het opvallendste voorwerp in deze tentoonstelling? Een enorme - zelf­getimmerde - container. Net zoals alle andere kunst: verwarrend, absurdistisch en prachtig. Van Alex van Warmerdam verwacht je ook niet anders. De acteur, film- en toneelregisseur, schrijver, dichter, schilder en vormgever is een alleskunner met een behoorlijk - soms wat bizar - creatief brein. 
EYE, Amsterdam // € 5,- CJP-korting // Scoor hier tickets met korting

Lezen

14 juni: FRONTAAL #30: BAKERMAT
Bij Frontaal zetten ze literatuur op een podium, mét bier. Omdat ook dat belangrijk is: literatuur. Zak dus lekker onderuit en luister naar de verhalen van Nina Polak en Laura van der Haar. Óf maak een babbeltje met Marc van der Holst, Timo Bruijns en Jorik Amit Galama.
WORM, Rotterdam // € 5,- met CJP // Check het programma hier

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.