Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
CJP's Cultuurknallers week 23
04 JUN 2018 • Door Vivian Buers • Meer blogs over Muziek Film Festival Theater Expo Lezen

CJP's Cultuurknallers week 23

Kunst snuiven met dikke korting! CJP geeft je iedere maandag de leukste cultuurtips. Met deze week: de Wes Anderson-film The Darjeeling Limited, het Holland Festival en een expo van de Banksy's van Iran. 

Muziek

Vanaf 8 juni: Elisabeth in Concert
Net als Sisi is ook Sissi verfrissend en zoet. Toch stopt de overeenkomst tussen de frisdrank en Oostenrijkse keizerin daar. Behalve… wanneer jij een Sisi drinkt tijdens dit concert. Dat kan prima in de zonnige tuin van Paleis Soestdijk. Si?! Si!
Paleis Soestdijk, Baarn // 50% CJP-korting // Koop tickets voor Elisabeth in Concert

6 juni: Indie In Town
De lekkerste Indie hoor je bij Indie In Town! Een psychedelische sound en pulserende synthesizers, in een wereld van vervreemdende kunst. Met onder andere Kita Menari, NEMSIS, Phoam, Glenn Foreman en Melcher Oosterman.
Sugarfactory, Amsterdam // € 2,50 CJP-korting // Scoor je tickets

Op Indie In Town hoor je Little Riddle van Kita Menari sowieso!

Film

5 t/m 9 juni: The Darjeeling Limited (2007)
In kleurrijke symmetrie stappen drie broers op de trein The Darjeeling Limited. Hoe kan het ook anders in een creatie van Wes Anderson? In die trein doorkruisen ze de hele Indiase Tharwoestijn. Een lekker spiritueel treinreisje dat de broers dichter bij elkaar brengt dan ooit tevoren.
KINO, Rotterdam // € 2,50 CJP-korting // Check deze film

Darjeeling Limited - Trailer

7 juni: Ubiquity
Slechte wi-fi is kut. Dat vindt iedereen. Je bent opeens niet meer bereikbaar, je kattenfilmpjes laden niet en het duurt ééuwen voor je vriend(in) je whatsappjes krijgt. Maar er zijn óók mensen die bezwijken onder de psychische druk van de digitale wereld. Die de virtuele verbinding haten. En precies die mensen worden in deze docu gevolgd.
Lumière Cinema, Maastricht // € 2,50 CJP-korting // Pak die korting

Ubiquity - Trailer

Festival

7 juni t/m 1 juli: Holland Festival 2018
Het is een opa, een senior, een ouwetje. Toch is Holland Festival na 70 jaar nog lang niet bejaard! Van Marokkaanse hadra tot muziek van de gestoorde componist Gesualdo: Holland Festival toont de lekkerste podiumkunsten van over de hele wereld. 
Diverse locaties // tot € 29,50 CJP-korting // Check de tips van CJP hier

Expo

Vanaf 1 juni: Icy & Sot – A Moment of Clarity
Ze zijn de Banksy’s van Iran. De broers Icy en Sot maken de mooiste graffitikunst en exposeren nu in het Moco Museum. Ze zijn rebels, best verlegen en de lievelingetjes van Anna Nooshin. Ons interview met haar over de tentoonstelling lees je hier.   
Moco, Amsterdam // € 3,- CJP-korting // Check de tentoonstelling hier

Color rain van ICY&SOT
Color rain van ICY&SOT

Lezen

5 juni: Onzichtbare levens – HIV een taboe?
Het was een dodelijke ziekte in de jaren tachtig. Nu is HIV behandelbaar, maar maakt dat verschil? Of heerst er nog steeds een taboe? Oscar Hammerstein, Trijntje Oosterhuis en Vincent Bijlo zoeken een antwoord in deze lezing.  
De Nieuwe Liefde, Amsterdam // 20% CJP-korting // Check het programma hier

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.