Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
CJP leert street art met Nase Pop
05 JUN 2018 • Door Rick van Veluw en Zoë Heijke • Meer blogs over Expo

CJP leert street art met Nase Pop

Wie weet schuilt er in jou wel een geweldige danser, dichter of kunstenaar: you’ll never know if you never try. Met dat motto stort presentator Rick zich op allerlei kunstdisciplines. In deze vierde aflevering van CJP leert probeert hij zijn innerlijke street artist wakker te schudden.

Zie jij ook wel eens een muur en denk je: 'goh wat sneu, zo’n muur. Wat is hij lelijk en wat staat hij daar eenzaam. In Breda hebben ze medelijden met zulke muren. Daarom adopteerde Blind Walls Gallery-oprichter Dennis Elbers er ruim zeventig. De uitverkoren muren liet hij beschilderen door straatkunstenaars van over de hele wereld. Rick nam een kijkje bij de waanzinnige muurschilderingen en deed er inspiratie op.

Benieuwd naar het eindresultaat van het kleurrijke werk van Nase Pop en Rick? Elke laatste zondag van de maand organiseert Blind Walls Gallery een wandeltour. CJP'ers krijgen maar liefst 50% korting op zo'n tour. Met de kortingscode: BWGxCJP  betaal je maar € 7,50 i.p.v. € 15,- .

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.