Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
6x geheime wapens voor je festivalpaklijst
25 JUN 2018 • Door Rick van Veluw • Beeld: Fabrizio de Patre • Meer blogs over Festival Shoppen

6x geheime wapens voor je festivalpaklijst

Aan krentenbollen, een poncho en een tent heb je heus wel gedacht. Maar deze zes geheime wapens maken je festival nóg beter. 

Wij van CJP zijn echte festivalveteranen. Kijk alleen al naar alle festivals waar we korting op geven: deze zomer struinen we over de terreinen van Welcome to the Village, Dour Festival, Sziget, WOO HAH!, Melt, We Are Electric, NN North Sea Jazz, Encore Festival, Lollapalooza Berlin en nog veel meer festivals. ‘Hoe houd je dat in godsnaam vol?!’ is een legitieme vraag en wij zijn niet te beroerd om antwoord te geven. Deze toppers sleuren ons er doorheen:

1. De heupflacon

Een onmisbaar item in je festivalbagage. Je gaat het niet halen tot de kleinste uurtjes zonder af en toe een opkikkertje uit deze magische metalen flacon. Eenvoudig weg te stoppen achter je riem of in je zak, dus je hoeft je niet druk te maken over de security. Kun je de rest van de dag bartender spelen voor je vrienden door mixdrankjes te brouwen. Of je houdt die übersterke whisky lekker voor jezelf, want dat zwakke moment op de dansvloer rond half twee komt altijd.

Jouw redding dit festivalseizoen.

2. De slaapzakoproltechniek

‘Ja maar lieve mensen van CJP, hoe krijg ik die sterke drank dan de festivalcamping op? Die gemene mensen van de beveiliging gooien alles van glas in de prullenbak, boehoe!’ Rustig maar, huil en wanhoop niet. Security grabbelt altijd vluchtig door je tas als ze er alleen een slaapzak, matje en kussen in aantreffen. Wikkel je fles booze zorgvuldig in je slaapzak en gefeliciteerd: je bent volleerd smokkelaar.

Naast mensen past er ook prima een voorraadje jenever in je slaapzak.

3. Power-power-powerbank

Powerbanks zijn als festivalbier: het stelt altijd teleur. Heb je je telefoon vol goede moed aan zo’n ding gekoppeld, wordt je de volgende ochtend brak wakker met 10% erbij. Wow bedankt powerbank, nu heb ik precies genoeg batterij om mijn vrienden 2x ‘waar zijn jullie nu????’ te appen! Nee, neem dan de Xtorm. Dit ding gaat je leven redden (wij spreken uit ervaring). Laatst deden wij een driedaags festival en laadde dit prachtapparaat onze telefoon drie keer tot de volle 100% op. En toen was ‘ie nog niet leeg! Haal ‘m nu voordelig bij Mediamarkt met CJP Cashback.

Kijk dan wat een gevaarte!

4. Versage, versage, versage!

Versace-kleding meenemen naar een festival = dom. Versage-doekjes meenemen = slim. Voor wie niet bekend is met het wereldberoemde B-merk Versage: het zijn van die vochtige doekjes die altijd van pas komen. Zeker op festivals, waar alles vies, ranzig of goor is. Thank us later als je uit een horror-Dixi bent gestapt.

wOw, maAkT veRsAce nU oOk vOchTigE dOekJeS?

5. Light up yo tent

Festivallen is topsport. Daarom moet je af en toe even bij de tent chillen om moed te verzamelen. Alleen balen als het pikkedonker is en jij geen zaklamp bij je hebt. Je bent natuurlijk geen ANWB-senior die 40 kilo campinggerei heeft meegezeuld. Heb je ook helemaal niet nodig joh! Met de zaklamp van je telefoon en een (lege) fles water maak je binnen no time een supergezellige schemerlamp. Voor je het weet komt het festival naar jou toe!

Wat een gezelligheid, het is niet te geloven.

6. Tiewraps en duct-tape

Hoe goed of slecht voorbereid je ook naar een festival gaat: alles kan kapot. Met tiewraps en duct-tape is bijna alles te fiksen, behalve het feit dat de vriend van je beste vriendin op dag één vreemdgaat (LUL!) Maar goed, je tent kan scheuren, misschien zit er plotseling een gat in je schoen na een iets te gekke avond of wil je tas niet meer dicht. Tiewraps en duct-tape fiksen a-l-l-e-s.

Meer heb je eigenlijk niet nodig in het leven.

Wat er ook gebeurt, jij bent grondig voorbereid op alles. Ga met CJP het festivalseizoen in en scoor korting op festivals als Dour, Welcome to the Village, Sziget, Melt, We Are Electric en nog veel meer!

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.