Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Temptation Weiland
03 MEI 2018 • Door Zoë Heijke • Beeld: Temptation Island (2018) | The Crave Festival • Meer blogs over Festival

Temptation Weiland

Op deze festivals vind je de man of vrouw van je dromen, die ook zijn of haar gelukshormonen, waardigheid en salaris er in één weekend doorheen ramt.

De dagen zijn zonnig, de avonden zwoeler en de nachten langer: het festivalseizoen is weer gestart! Daarom hebben we voor de levensgenietende single een aantal botergeile festivals mét CJP-korting verzameld die perfect geschikt zijn om je ordinaire verleidersskills te testen.

Vurige discussie

Waar: Dauwpop
Wanneer: 26 mei

Er is niets lekkerder dan een potje zeiken. Misschien ben je wel helemaal geen fan van de headliner van het festival – Kensington –, maar ben je meegesleurd door je beste vriendin. Eigenlijk sta jij veel liever een podium verder mee te blèren met My Baby, Triggerfinger of Lil Kleine. Braak je frustratie uit over degene naast je. Een stortvloed aan geklaag doet namelijk wonderen voor de connectie. Ook als hij of zij het er niet mee eens is. Dan wordt het gewoon een vurige discussie. 

Seks in een dixie

Waar: The Crave Festival
Wanneer: 2 juni

The Crave Festival is dé plek voor een avontuurlijke flirtsensatie. Vraag je vrienden om een random chick of guy van het terrein te plukken en mee te sleuren naar de dixies. Jij zit in een van die dingen met smacht op hem of haar te wachten. Je vrienden duwen vervolgens de random chick of guy bij jou in de dixie en timen één minuut. Na deze korte opsluiting weten jullie of jullie voor elkaar zijn gemaakt. Zo niet, dan maak je er gewoon een-keer-in-het-uur-ding van.

Flirten met de buurman

Waar: Welcome tot the Village
Wanneer: 19 t/m 22 juni

Welcome to the Village is net een klein dorp: voor je het weet verdwaal je in de krochten van theaterweides, sta je uren te ouwehoeren met de jongen van de friettent of lig je in een supersmal festivaltentje te luisteren naar de seks van je festivalburen. Ontmoet je een leuk type, dan denk je bij dit festival niet: ‘Als het voorbestemd is, komen we elkaar nog wel een keer tegen.’ Want ja, je komt elkaar geheid nog een keer tegen in dit kleine dorp. Maar grote kans dat hij of zij er dan al vandoor is met de buurvrouw/-man. Dit is het festival waar je recht op je doel moet afgaan als een echte verleid(st)er. Je hebt waarschijnlijk toch genoeg bier in je lijf om boven de verlegenheid uit te stijgen.

Paringsdans 

Waar: North Sea Jazz
Wanneer: 13 t/m 15 juli

North Sea Jazz is het festival dat ooit Amy Winehouse regelde en op de valreep jazzlegende Miles Davis wist te boeken, maar ook hét festival voor de verleidelijke paringsdans. Tijdens je aanlokkelijke dansmoves bij Earth, Wind & Fire, Nile Rodgers & Chic of D'Angelo kijk je je lustprojectiel tenminste drie seconden aan. Vervolgens doe je een nonchalante pirouette die weer eindigt bij zijn of haar ogen. Knipper nog even verleidelijk met je wimpers en je zit gebakken.

Het is best prijzig om je hitsige verleidersskills te testen op een festival. Daarom hebben wij een aantal CJP-kortingen verzameld waar je opgewonden van wordt. Zo koop je je ticket voor Dauwpop en The Crave Festival met € 7,50 korting en krijg je bij Welcome to the Village en North Sea Jazz € 10,- korting.

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.