Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
CJP’s Cultuurknallers week 22
28 MEI 2018 • Door Vivian Buers • Beeld: The Life Aquatic With Steve Zissou (2004) • Meer blogs over Muziek Film Festival Theater Expo Lezen

CJP’s Cultuurknallers week 22

Kunst snuiven met dikke korting! CJP geeft je iedere maandag de leukste cultuurtips. Met deze week: de Enfants Terribles van Gallowsteet, Wes Anderson’s The Life Aquatic With Steve Zissou én een expo: de gekke combinatie Tattoo & Ceramics.

Muziek

31 mei: Gallowstreet
Het zijn de Enfants Terribles van de Nederlandse blaasmuziek. Ze hebben attitude, bravoure en  charme. Waar ze ook komen, ze bouwen altijd een feestje. Ze zijn dan ook explosief én energiek. 
Poppodium Nieuwe Nor, Heerlen // € 2,- met CJP // Scoor tickets voor Gallowstreet

30 mei: BBC Scottish Symphony Orchestra
Doeldelzakken en een kilt: je zou ze het liefst verbieden. Maar ze horen écht bij de cultuur van Schotland. De leden van het BCC Scottish Symphony Orchestra zijn gelukkig niet zó Schots. De schotse ruit hebben ze vervangen door een zwarte smoking. En de doedelzak is verwisseld voor een viool, cello of trompet. Alleen als ze beginnen te praten verraden ze hun Schotse roots. 
Muziekgebouw Eindhoven // € 10,- CJP-korting // Koop je kaarten hier

Film

Vanaf 29 mei: The Life Aquatic With Steve Zissou
Een marine crew neemt wraak op een haai, die de vriend van marinebioloog Steve Zissou heeft opgeten. Klinkt als een vrij absurd verhaal. En dat is het ook. Maar dat zijn we wel gewend van Wes Anderson. 
KINO, Rotterdam // € 2,50 CJP-korting // Koop snel je Wes Anderson kaartje

Vanaf 31 mei: Loving Pablo Escobar
Narcos fans opgelet! Je lekkerste binge-watch serie kijk je nu in de bios, maar dan met twee Hollywood-acteurs in de hoofdrol: Penélope Cruz en Javier Bardem. De rise and fall van Pablo Escobar all over again, in 123 minuten. 
Pathé, alle locaties // Tot € 2,- CJP-korting // Pathé korting

Vanaf 31 mei: 7 Days in Entebbe
De nacht van 3 op 4 juli 1976 was niet zomaar een nacht. Het was de nacht waarop een anti-terroristische gijzelaar-reddingsoperatie werd uitgevoerd in Oeganda. Eén van de heftigste reddingsmissies uit de geschiedenis. Maak je dus klaar voor je meest intense bioscoop ervaring. Durf je nog?
Pathé, alle locaties // Tot € 2,- CJP-korting // Pathé korting

Festival

Vanaf 30 mei: Primavera Sound Barcelona
Het is het Lowlands van Nederland en het Sziget van Hongarije, maar dan in Spanje. Bij Primavera Sound Barcelona ontdek je de vetste bands en pak je gelijk die maximale uren zon. Met een tequilla in je hand luister je naar de beste artiesten en je spot de meest gebruinde Spaanse boys. 
Primavera Sound Barcelona // € 35,- CJP-korting // Pak je korting voor Primavera Sound Barcelona

Theater

2 Juni: Vondelfestival
Je krijgt een codewoord per mail en gaat naar een geheimzinnige locatie: het lijkt haast een nieuwe James Bond-film. Toch ga je niet naar een casino. En nee, er zit ook geen bloedmooie vrouw op je te wachten. Wat het wel is? Een spannende theatervoorstelling op een bizarre locatie. Dat is toch eigenlijk veel beter? 
Vondelfestival, Amsterdam // € 5,- CJP-korting // Check het programma hier

Expo

Vanaf 2 juni: Tattoo & Ceramics
Precisiewerk: fouten maken wordt niet getolereerd. Absoluut niet zelfs. Niet bij tatoeages, maar ook niet bij vazen van keramiek. Komt een vaas uit de oven dan is er geen weg meer terug. En ook tatoeages verwijderen is een hel. Daarom leek het ze in Leeuwarden een goed idee deze kunstvormen te combineren.  
Keramiekmuseum Princessehof, Leeuwarden // € 2,- CJP-korting // Bewonder alvast de collectie

Lezen

Win deze week 3x2 tickets + stripboeken voor The Death of Stalin
Win nu het stripboek The Death of Stalin en krijg er twee filmkaartjes bij! Even lekker lezen en kijken naar één van de meest gevreesde dictators uit de geschiedenis. 
Winactie // Tot 1 juni // Log in en doe mee

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.