Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
CJP’s Cultuurknallers week 21
21 MEI 2018 • Door Vivian Buers • Beeld: Little Big • Meer blogs over Muziek Film Festival Theater Expo Lezen

CJP’s Cultuurknallers week 21

Kunst snuiven met dikke korting! CJP geeft je iedere maandag de leukste cultuurtips. Met deze week: de snoeiharde beats van Little Big, de humoristische onewomanshow van Stephanie Louwrier en Ali B als maffiosi in de film Patsers.

Muziek

24 mei: Little Big
Blote Russen dragen bontmutsen. En een kalashnikov. De hardstyle polka wordt gedanst door lilliputters. In een jurk. En oh ja, Kim Jong-un heeft seks met zijn atoombom. De videoclips van Little Big zijn lichtelijk hysterisch, maar dat past wel bij hun snoeiharde beats.
De Helling, Utrecht // € 2,- CJP-korting // Scoor je tickets voor Little Big

25 mei: The Brahms & Son Mieux
Son Mieux speelt zó sentimenteel, dat je bijna moet huilen. Gelukkig vrolijkt de zomerse pop van The Brahms je daarna weer op. Je krijgt liters energie van hun bombastische vuist-in-de-lucht stadionrock. Spring in een achtbaan van emoties met deze opkomende acts.   
Rotown, Rotterdam // €2,50 CJP-korting // Kaarten voor The Brahms & Son Mieux

Film

Deze week: Patsers bij Pathé Thuis
Ali B lijkt misschien een knuffelrapper, in deze film is hij een echte maffioso. Eentje met een dikke villa, zieke wagen en het snelle geld. Hij ontketent zelfs een drugsoorlog door een foute coke deal. Ach, shit happens.
Online korting // € 1,99 CJP-korting // Kijk Patsers met CJP-korting

Vanaf 21 mei: 2001: A Space Odyssey (1968) - 50th Anniversary
Het is the ultimate trip, de moeder van de sci-fi: de remasterd versie van Space Odyssey. Jij spacet helemaal naar de maan, gewoon vanuit je bioscoopstoel. 
KINO, Rotterdam // € 2,50 CJP-korting // Koop kaarten voor A Space Odyssey

24 mei: Ghostland
Het licht flikkert en alle kamers staan vol met poppen. Toch wil je samen met je zus terug naar het huis waar je ooit bijna werd vermoord. Het lijkt zo’n goed idee. En dat is het natuurlijk niet. Maar wel in een horror.  
Pathé, alle locaties // Tot €2,- CJP-korting // Koop je bioscoopkaartje bij Pathé

Festival

Deze week: Spring 2018
Bij SPRING springt iedereen: je hoeft nog nèt geen trampoline mee te nemen. Theatermakers springen in het diepe, dansers springen in spagaat en bezoekers springen van enthousiasme.
Diverse locaties, Utrecht // Tot € 25,- CJP-korting  // Koop hier je tickets voor Spring 2018

Theater

23 mei: Revolutie van de mislukking
Stephanie Louwrier brengt een ode aan de allerdaagse waanzin. Aan de wildste dagdromen en ongepolijste haat. Aan het drinken om te vergeten, roken om te vluchten en dansen om te blijven bestaan. Omdat we allemaal een beetje mislukt zijn. 
Toneelschuur, Haarlem // € 10,- lastminute CJP-korting // Koop hier je kaarten bij de Toneelschuur

Expo

Vanaf 26 mei: KRIJT
Het was ooit je levenstaak om een stoeptegel geel te krijten. Of oranje, of rood of alle kleuren van de regenboog. Maar krijt is niet alleen voor kinderen. Het is ook voor kunstenaars. Die maken dan krijtkunst. Een beetje nostalgisch maar vooral heel mooi. 
Kunsthal KAde,  Amersfoort // 50% CJP-korting // Check de site van Kunsthal KAde hier

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.