Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
CJP’s Cultuurknallers week 20
14 MEI 2018 • Door Vivian Buers • Beeld: Rushmore (1998) - KINO • Meer blogs over Muziek Film Festival Theater Expo Lezen

CJP’s Cultuurknallers week 20

Kunst snuiven met dikke korting! CJP geeft je iedere maandag de leukste cultuurtips. Met deze week: de Franse zomer bij Out Of The Blue, testosteron in overvloed bij The Big Lebowski en de spektakelshow Showponies.

Muziek

17 mei: Out Of The Blue
Je wilt met je vakantieliefde op een Frans strand liggen. Helaas moet je werken/studeren/naar een familieweekend. Gelukkig haalt het Radio Filharmonisch Orkest de Franse zomer naar Nederland. Ze spelen werken van Ravel en Debussy. Maar ook écht foute Franse chansons. Je T'aime bijvoorbeeld. 
TivoliVredenburg, Utrecht // € 7,- CJP-korting // Koop hier kaarten voor Out Of The Blue

Jane Birkin et Serge Gainsbourg - Je T'aime

18 mei: Pablo Nouvelle
Al je spieren ontspannen door de muziek van Pablo Nouvelle. Elektronische pop, maar dan overgoten met soul. Dit is relaxed. Maar echt. Zo rustig was je nog nooit. 
Melkweg, Amsterdam // € 2,50 CJP-korting // Koop je kaarten voor Pablo Nouvelle hier

I Want For Nothing - Pablo Nouvelle feat. Favela | Studio Session

Film

Vanaf 15 mei: Rushmore (1998)
Je bent verliefd op een kleuterjuf. Alleen een multimiljonair is dat ook. Die multimiljonair is toevallig je vriend en véél ouder dan jij. Heb jij even pech. Hoe je zo’n situatie overleeft zie je in de film Rushmore.
KINO, Rotterdam // 25% CJP-korting // Koop kaarten voor Rushmore

Trailer - Rushmore (1998)

14 mei: The Dude Day: 20 years The Big Lebowski (1998)
Van deze film krijg je spontaan spierballen. De liters testosteron stromen binnen notime door je lijf. Het leven van Jeff Lebowski a.k.a. 'The Dude' staat namelijk op zijn kop wanneer gangsters zijn huis binnenvallen. De boel escaleert énorm. 
KINO, Rotterdam // 25% CJP-korting // Koop kaarten voor The Dude Day

Trailer - The Big Lebowski (1998)

Festival

Vanaf 18 mei: Operadagen Rotterdam 2018
Aria's, serenades, je hoort ze op iedere straathoek. De operadagen nemen Rotterdam namelijk over. Van kloosters en daken tot iemands eigen bank: opera is overal! 
Diverse locaties, Rotterdam // € 10,- met CJP // Check hier de agenda voor Operadagen Rotterdam

Teaser - Operadagen Rotterdam 2018

Theater

Deze week: Vooruitboeken voor On Your Feet! 
Wil jij naar On Your Feet! - De Musical? Vanaf deze week boek je je kaarten voor On Your Feet! online met wel 50% CJ-korting. Dat scheelt, want dan hoef je niet meer op je aller hardst naar het theater te rennen voor kaarten.  
Beatrix Theater, Utrecht // 50% korting met CJP // Koop kaarten voor On Your Feet!

On Your Feet! - De Musical

18 en 19 mei: Anne & Emmett
Twee iconen uit onze geschiedenis staan in het theater. Anne Frank, die vele ogen opende met haar dagboek. En Emmett Till, wiens brute moord leidde tot de moderne Civil Rights Movement. Ze veranderden de wereld. Geen wonder dat ze nu in DeLaMar staan. 
DeLaMar, Amsterdam // € 17,50 CJP-korting // Koop kaarten voor Anne & Emmett

Anne & Emmett

 15 mei: DECODED Samen voor de helft: Showponies
De mensen die we denken te moeten zijn voor andere mensen. Omdat ze ons dan het leukst vinden. Dat zijn showponies. Je kunt ze geen suikerklontjes of wortels voeren, waarschijnlijk weet je precies wie het zijn. Alex Klaassen maakte een voorstelling over ze. Een revue-achtige spektakelshow vol hysterie.
Oude Luxor Theater, Rotterdam // 2e kaartje gratis met CJP  // Koop kaarten voor Showponies

Trailer Showponies - De Alex Klaasen Revue

Expo

Vanaf 15 mei: Charlotte Dumas – Anima
Ben jij een paardenmeisje? Dan is deze tentoonstelling iets voor jou. Ben je geen paardenmeisje? Dan ook. Deze expositie gaat namelijk niet zomaar over paarden, maar over paarden die gesneuvelde militairen naar hun laatste rustplaats brengen. En dat is prachtig. 
Museum Beelden aan Zee, Den Haag // € 7,50 CJP-korting // Koop kaarten voor Beelden Aan Zee

Lezen

Deze week: win 3x het boek Pinnen in Mongolië
Vakantie is super. Meestal dan. Maar soms ook even niet. Gelukkig is er nu het boek Pinnen in Mongolië. Met dat boek ga je met een gerust hart op reis. Het werd geschreven door de reislustige schrijfster Liesbeth Rasker. Ons interview met haar lees je hier.
Winactie // Tot 22 mei // Log in en win 

 

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.