Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
CJP’s Cultuurknallers week 19
07 MEI 2018 • Door Vivian Buers • Beeld: Mamma Mia! The Movie Sing-A-Long • Meer blogs over Muziek Film Theater Expo Festival

CJP’s Cultuurknallers week 19

Kunst snuiven met dikke korting! CJP geeft je iedere maandag de leukste cultuurtips. Met deze week: hypnotiserende Indie-rock van Japanese Breakfast, de enige echte Mamma Mia! The Movie Sing-A-Long en de laatste kaarten voor Pleinvrees Festival Am Strand. 

Muziek

12 mei: Vondel Klassiek
Sonate voor viool en basso continuo in D gr.t. HWV 371 (1658-1759). Dit lijkt misschien geheimschrift. Maar het is heel mooi! Kom luisteren naar Beethoven, Händel, Saint-Saëns en drink gelijk een biertje.
VondelCS, Amsterdam // Gratis met CJP // Koop kaarten voor Vondel Klassiek

Händel - Sonate voor viool en basso continuo in D gr.t. HWV 371

13 mei: Japanese Breakfast
De band heet Japanese Breakfast. Maar Frontvrouw Michelle Zauner komt helemaal niet uit Japan. Een beetje vreemd. Maar we zien het door de vingers. Alleen omdat we onder hypnose zijn van hun fantastische Indie-rock.   
Rotown, Rotterdam // € 2,50 CJP-korting // Koop kaarten voor Japanese Breakfast

Japanese Breakfast - Everybody Wants To Love You (Official Video)

Film

Vanaf 13 mei: Mamma Mia! The Movie Sing-A-Long
Zo hard mogelijk mee blèren met ABBA, zonder dat iemand gaat klagen. Het lijkt een droom. Dat is het niet. Het kan namelijk nù in alle Pathé-bioscopen.
Pathé, alle locaties // Tot € 2,- CJP-korting // Pathé korting

Mamma Mia - Mamma Mia! Movie Soundtrack

Vanaf 11 mei: Raazi
Deze film doorbreekt ein-de-lijk het Bollywood stereotype. Geen buikdansers, overdreven blijheid en torenhoge tulbanden maar een thriller over de Indo-Pakistaanse oorlog van 1971.
Pathé, alle locaties // Tot € 2,- CJP-korting // Pathé korting

Raazi - Official Trailer

Festival

Koop de laatste kaarten voor Pleinvrees Festival Am Strand
Normaal zwerft Pleinvrees van stad naar stad. Maar deze zomer strijkt ze neer in Amsterdam voor één groot Pleinvrees-extravaganza. De tickets zijn bijna uitverkocht. Maar als je snel bent kun je ze nog kopen met 20% CJP-korting!  
Pleinvrees, Amsterdam // 20% CJP-korting // Koop kaarten voor Pleinvrees

Pleinvrees Festival Am Strand - Amsterdam

Expo

Vanaf 5 mei: Jan Banning: Retrospectief 1981-2018
Acht bureau's, acht ambtenaren en acht verschillende landen. Jan Banning brengt bureaucratie in beeld in één van zijn beroemdste fotoreeksen. 
Fotomuseum Den Haag // € 2,- CJP-korting // Koop kaarten voor Fotomuseum Den Haag

Theater

8 mei: Toneel Tuesday: Oedipus
Oedipus. Die man die zijn vader vermoorde en toen met zijn moeder het bed in dook. Ja, die ja. Daarover maken ze na honderden jaren nog steeds toneel.  Incest en overspel zijn natuurlijk ook van alle tijden…
Stadsschouwburg Amsterdam // 2 voor 1 met CJP // Koop kaarten voor Oedipus

Oedipus - Stadsschouwburg Amsterdam

Vanaf 4 mei: Hatta & De Kom
Documentaires kijk je in de bioscoop. Of op de tv. Of op je laptop. Of … in het theater. Ja dat kan. Echt waar. In Theater Bellevue zie je nù namelijk een theaterdocumentaire over verzetsstrijders uit Indonesië en Suriname: Hatta & de Kom. De voorstelling werd gemaakt in het kader van Theater na de Dam en is alleen nog deze week exclusief in Bellevue te zien met extra CJP korting.
Theater Bellevue, Amsterdam // €11,- met CJP // Koop kaarten voor Hatta & De Kom

Lifestyle

Vanaf deze week: The Vault: Sherlocked Amsterdam
Holleeder, Al Capone en Escobar zijn misschien nét iets erger. Toch heeft iedereen iets crimineels. Haal daarom je donkere kant naar boven in Escape Room Sherlocked. Daar kraak je de best beveiligde kluis van Amsterdam, helemaal legaal. Hoef je daarna niet eens de bak in. Ideaal! 
Beurs van Berlage. Amsterdam // € 20,-CJP-korting // Boek je Escape Room hier

Sherlocked Amsterdam - Escape Room

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.