Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Achter de schermen bij operatalent Nienke Nasserian Nillesen
18 MEI 2018 • Door Zoë Heijke • Meer blogs over Muziek Theater

Achter de schermen bij operatalent Nienke Nasserian Nillesen

Deze zangeres is pas 25 jaar en zingt nu al haar eigen opera tijdens de Operadagen Rotterdam. Wat denk jij? Kan ze een wijnglas breken met haar stem? 

Nienke is zo verzot op opera dat ze zelfs onder de douche operaliedjes zingt. Nouja, heel af en toe doet ze ook een nummertje van Beyoncé:'Your love's got me lookin so crazy right now.' Volgens de talentvolle chick kan iedereen opera leren zingen. Ja, zelfs jij. Je hebt er alleen een beetje techniek en ballen voor nodig. Dat heeft Nienke als geen ander. Op zaterdag 19 mei speelt ze tijdens de Operadagen Rotterdam de voorstelling Masai, over haar familie in Tanzania. Persoonlijke verhalen wisselt ze af met klassieke aria’s en Afrikaanse liederen. Een reis naar Tanzania, een verhaal over familie, gemis, communicatie en het allesomvattende thema: cultuurverschil.

De voorstelling Masai van Nienke is helaas al uitverkocht, maar er zijn genoeg andere toffe voorstellingen om te zien. Pak je blauwe pas erbij en vertrek van 18 mei t/m 27 mei richting de Operadagen Rotterdam, want als CJP’er betaal je voor elke voorstelling slechts € 10,-.

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.