Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Wij sturen je gratis op Interrail-vakantie
03 APR 2018 • Door Rick van Veluw • Beeld: John and Tina Reid • Meer blogs over Lifestyle

Wij sturen je gratis op Interrail-vakantie

De sickste winactie ooit vind je nu op CJP.nl: we geven twee Interrail-passen t.w.v. € 1.700,- weg! Wij stippelden vast de allerbeste routes uit voor cultuurvreters.

Het zijn van die winacties waarbij je baalt dat je bij CJP werkt. Want wie wil er nou niet gratis op reis met twee Interrail Global-passen? Precies. Om de voorpret vast te vergroten, tekenen wij vijf fantastische routes voor je uit. Inclusief vet voordeel, want dankzij het EYCA-logootje op je CJP-pas, krijg je ook in andere Europese landen korting op cultuur en meer.

Route 1. Diep het oosten in (Amsterdam – Berlijn – Wroclaw – Budapest – Belgrado – Skopje)

Altijd braaf met je ouders op de camping in Zuid-Frankrijk gestaan? Nauwelijks verder richting het oosten geweest dan een Duits bungalowpark in het Zwarte Woud? Duik het grote onbekende in en trein oostwaarts! Steden als Budapest, Belgrado en Skopje hebben namelijk veel meer te bieden dan de tafeltennistafel op een Franse camping. Pak bijvoorbeeld een dagje Sziget festival mee in Budapest en overnacht goedkoop in de stad met EYCA-korting op hostels. Voor de geschiedensfans is er EYCA-korting op het Nationale Museum van Macedonië in Skopje. Szórakozni!

Route 2. Zon, zon en nog eens zon (Amsterdam – Parijs – Bordeaux – Madrid – Lissabon – Faro)

Voor sommige mensen is het geen vakantie als er geen zon is. Godzijdank kun je met Interrail ook helemaal naar het zuiden reizen. Een treinreis als een striptease: je begint met een lange broek en longsleeve in Amsterdam en eindigt in bikini/zwembroek op het strand van Faro. Tussendoor zijn er nog heel wat culturele vruchten te plukken: het Louvre in Parijs, het Prado in Madrid of het NMAA in Lissabon. En daarna weer snel de zon in!

De imponerende entree van Prado in Madrid.

Route 3. Als je teveel geld hebt (Amsterdam – Berlijn – Kopenhagen – Stockholm – Kiruna)

Kijk: er bestaan geen mensen tussen de 18 en de 30 die zich een vakantie in Scandinavië kunnen veroorloven. Dat doe je alleen na je 35ste, als je bezit over een dikke Volvo, vrijstaand huis en een vet vast contract. Niet-Scandinavische jongeren in Scandinavië hebben meestal de loterij gewonnen, een erfenis gekregen of hun startup verkocht. Maar goed: als je een Interrail-pas wint, heb je budget vrij om eens naar het noorden te treinen. En dan ontdek je dat een opera- of dansvoorstelling in Stockholm eigenlijk hartstikke goedkoop is met EYCA-korting.

Kijk dan hoe prachtig Kiruna er bij ligt!

Route 4. De Italiaanse connectie (Amsterdam – München – Milaan – Florence  - Rome – Napels)

Safe bet: een vakantieland dat je al kent. Je weet dat het sowieso prachtig weer wordt, het eten lekker is en de steden hemels mooi. Italië is zo’n bestemming: steden als Florence of Rome stellen nooit teleur. Trein diep de laars in en vergaap je aan de pracht en praal van Rome, de musea van Florence en de pizza’s van Napels. Met EYCA wordt het nog leuker, want in Italië krijg je met je CJP-pas korting bij verschillende restaurants en musea.

:hearteyes:

Route 5. Niet te ver van huis (Amsterdam – Brussel – Keulen – Frankfürt – Parijs – Londen)

Hartstikke leuk zo’n Interraill-pas, maar je hebt eigenlijk helemaal geen zin om dagenlang in de trein te zitten. Veel liever blijf je een beetje dicht bij huis en maak je treinreisjes die niet langer duren dan een paar uur. Gelukkig kan dat ook makkelijk met Interrail! Zo ben je binnen twee uur in Brussel vanuit Amsterdam en duurt de reis London – Parijs ook niet heel veel langer dan dat. Dat betekent lekker veel moderne kunst kijken in Keulen, beetje croissants eten in Parijs en in London naar een toffe musical. En als je wil, sta je binnen een paar uur weer op Amsterdam Centraal.

Onderschat Keulen niet: verrassend mooie stad.

Zo, ben je een beetje lekker gemaakt voor een Interrail-reis door Europa? Doe dan snel mee met onze winactie en maak kans op een Interrail Global Pass ter waarde van € 1.700,-!

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.