Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
CJP's Cultuurknallers week 17
23 APR 2018 • Door Vivian Buers • Beeld: La Holandesa • Meer blogs over Muziek Film Theater Expo Lezen

CJP's Cultuurknallers week 17

Kunst snuiven met dikke korting! CJP geeft je iedere maandag de leukste cultuurtips. Met deze week: de soulstem van Avery Sunshine, The Guernsey Literary Society met Michiel Huisman en de jurken van Jan Taminiau. 

Muziek

24 april: Avery Sunshine
Met Avery lijkt het volop zomer. Net als de hete zomerzon zorgt haar stem voor puur geluk. Zet dus je zonnebril op en smeer je goed in. Dan verbrand je nét niet door de hitte van haar soul. 
BIRD, Rotterdam // € 4,- CJP-korting // Tickets voor Avery Sunshine

Avery Sunshine - I Got Sunshine On Later With Jools Holland 2011

Film

Vanaf 26 april: De Matchmaker
Je single moeder op een datingsite zetten: het lijkt een goed idee. Maar wat als haar profiel viral gaat? Zou ze dingen naar je gooien? Of word je haar persoonlijke datingcoach? In De Matchmaker gebeurt het allebei. Moeder Marja wordt geholpen door een berg bekende Nederlandse acteurs. Onder andere: Benja Bruijning, Georgina Verbaan, Sanne den Hartogh, Loes Luca, Gene Bervoets, Kasper van Kooten en Kees Hulst.
Pathé, alle locaties // Tot € 2,- CJP-korting // Pathé korting

Trailer - De Matchmaker

Vanaf 26 april: La Holandesa
Een verre reis maken helpt altijd, tegen alles! Je vindt namelijk jezelf. Echt waar. Of nouja ... na een ruzie met haar vriend vindt Maud zichzelf in Chili. Ze ontmoet het jongetje Messi, waardoor haar moedergevoelens opwellen.   
Pathé, alle locaties // Tot € 2,- CJP-korting // Pathé korting

Trailer - La Holandesa

Vanaf 26 april: The Guernsey Literary Society
Je zit zwijmelend op je bioscoopstoel, loopt dagen op een roze wolk, kunt niet meer stoppen met kwijlen. Waarom? Michiel Huisman speelt in deze film. Ja, je leest het goed: Michiel Huisman! Hij praat met een Brits accent en zit bij een boekenclub. Ook dat nog. *zucht*
Pathé, alle locaties // Tot € 2,- CJP-korting // Pathé korting

Trailer - The Guernsey Literary Society

Theater

25 april: Ga-Bie-Jer
Sommige mensen noemen hem een drugsverslaafde scheeuwlelijk. Maar nu is Gavier Guzman keurig. Keeuurig! Zijn naam mag alleen worden uitgesproken als Ga-Bie-Jer. Ja, met een kakker 'r'. Check zijn metamorfose in de nieuwe voorstelling Ga-Bie-Jer.  
Musis Sacrum, Arnhem // € 5,- CJP-korting // Check het programma van het Musis Sacrum

Expo

29 april: A Chinese Journey: Kunst Kwis
Na DWDD en Lowlands komt het kunst duo Ko en Kho naar het Noord Brabants Museum. Ze laten je nadenken over kunst met hun Kunst Kwis in de expositie: A Chinese Journey. Want een pubquiz in een museum, dat kan gewoon!
Het Noord Brabants Museum, 's-Hertogenbosch // Gratis // Informatie over de Kunst Kwis.

Vanaf 25 april: Studio Drift: Coded Nature
Bij Studio Drift zie je de raarste dingen: de sci-fi van de techniek en de onnatuurlijkste natuur. Een reusachtig zwevend betonblok bijvoorbeeld. Het zal maar boven je hoofd hangen. Het komt echt niet naar beneden, hoor. Denken we tenminste... 
Stedelijk Museum Amsterdam // € 8,50 CJP-korting// Tickets voor Stedelijk Museum Amsterdam

Stedelijk Museum Amsterdam - Studio Drift: Coded Nature

Vanaf 21 april: Jan Taminiau: Reflections
Voor de creaties van Jan Taminieau kun je maar één woord gebruiken: schittermagisch. Oké, misschien waren dat twee woorden, maar je snapt het idee. Zijn jurken, bloezen en broeken stralen van de glamour. Het is niet voor niets dat Máxima en Lady Gaga zijn creaties dragen. Omdat we bij CJP enorm nieuwschierig waren, nam CJP's Marike alvast een kijkje.
Centraal Museum, Utrecht //€ 6,- CJP-korting // Tickets Centraal Museum

Jan Taminiau: Reflections - Centraal Museum, Utrecht

Lezen

24 april: De Robotisering Van Oorlog
Whaaa! Robots en drones nemen de wereld over. Even serieus: misschien doen ze dat echt. Kom daarom naar deze mix van debat, theater en techniek over killer robots en drones. Dan weet je hoe je ze moet verslaan.
Paard, Den Haag // € 3,- CJP-korting // Tickets voor De Robotisering Van Oorlog

De Robotisering Van Oorlog - Paard,Den Haag

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.