Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
CJP's Cultuurknallers week 15
09 APR 2018 • Door Vivian Buers • Beeld: Marc Deurloo • Meer blogs over Muziek Film Festival Theater Expo Lezen

CJP's Cultuurknallers week 15

Kunst snuiven met dikke korting! CJP geeft je iedere maandag de leukste cultuurtips. Met deze week: The Rest Is Noise, de horror A Quiet Place en de expo Future bags.

Muziek

13 april: The Rest Is Noise
Watch out! Elektronicapioniers Sugai Ken en Yasuo Sugibayashi blazen je omver. Dat doen ze met traditionele Japanse muziek in een elektrojasje.   
Muziekgebouw aan ’t IJ, Amsterdam // €2,50 CJP-korting // Meer info

11 april: MusicAeterna o.l.v. Teodor Currentzis
Dirigent Teodor Currentzis is de bad boy van klassieke muziek. Als een echte rockster shinet hij  in zijn eigen muziekvideo’s. En hoewel normale dirigenten dirigeren vanaf de bok voor het orkest, loopt hij dwars door alle musici heen. We zijn mega fan, nu jij nog!
TivoliVredenburg, Utrecht // 20% CJP-korting // Meer info

Teodor Currentzis - Don Giovanni

Film

12 april: Finding Your Feet
Wanneer Sandra Abbott na veertig jaar wordt bedrogen door haar echtgenoot, trekt ze in bij haar zus. Met de hulp van drank, stijldans les en goede vrienden leert ze weer te genieten van het leven. Pak wat chocolade en ren naar de bios voor deze feelgood film.
Pathé // Tot € 2,- CJP-korting // Meer info

Finding Your Feet - Trailer

12 april: A Quiet Place
Het liefst gil je de longen uit je lijf bij enge scènes. Maar bij deze horrorfilm kan dat écht niet! Iedereen die niet stil is, gaat er aan. Dus houd je adem in, eet niets en zit zo stil mogelijk.
Pathé // Tot € 2,- CJP-korting // Meer info

A Quiet Place - Trailer

12 april: Keeping & Saving or How To Live
Filmkaartjes, foto’s, briefjes, recepten, paperclips: mensen bewaren zo veel. Waarom? Dat vroeg de maker van deze docu Digna Sinke zich nou ook af. Samen met haar tweeënnegentigjarige moeder probeert ze er achter te komen waar die behoefte vandaan komt. 
Filmtheater Hilversum // € 2,- CJP-korting // Meer info

Keeping & Saving or How To Live - Trailer

Festival

11 t/m 21 april: Imagine Film Festival 2018
Alles wat je niet kunt verzinnen, zie je bij Imagine. Alles wat je wel kunt verzinnen, zie je er trouwens ook. Mon Mon Mon MONSTERS! bijvoorbeeld en World of Darkness. 
EYE, Amsterdam // €1,50 CJP-korting // Meer info

How to Talk to Girls at Parties - Imagine Film Festival

Theater

Tweetakt: Tim Hartog
De leukste humor is ... platte humor. En de platste humor komt uit … Rotterdam! Train daarom je buikspieren bij een voorstelling van de Rotterdammer Tim Hartog. Hij staat nu op Tweetakt en jij komt kijken! Ja toch, niet dan? 
Tweetakt, Utrecht // €6,- CJP-korting// Meer info

Tim Hartog - The Stand-Up Club

Expo

17 april: Future bags
Doorzichtige stoffen, lichtgevende hengsels: hoe denk jij dat de tas van de toekomst eruitziet? Ontwerpers geven je alvast een idee bij de tentoonstelling Future Bags.  
Tassenmuseum Hendrikje, Amsterdam // € 5,- CJP-korting // Meer info

Lezen

Win het boek Concept M
De vijfentwintigjarige Hava leidt aan kleurloosheid: een ziekte die misschien de hele westerse beschaving zal uitroeien. Deze debuutroman van Aafke Romeijn wil jij sowieso in je boekenkast! 
Winactie // Meer info

 

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.