Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
CJP's Cultuurknallers week 14
02 APR 2018 • Door Vivian Buers • Beeld: Foam: Bamako Portraits - Seydou Keïta • Meer blogs over Muziek Film Festival Theater Expo

CJP's Cultuurknallers week 14

Kunst snuiven met dikke korting! CJP geeft je iedere maandag de leukste cultuurtips. Met deze week: de fantastische film Lady Bird, klassiek en ballet bij Dutch Doubles en de soundtracks van Stranger Things bij het Rewire Festival 2018. 

Muziek

5 april: HAEVN
De heren van HAEVN veroveren je hart. Laat je inpakken door hun rustgevende pop en zweef weg op een roze wolk.
Hedon, Zwolle // Tot € 5,- CJP-korting // Meer info

HAEVN - Finding Out More

7 april: Vondel Klassiek
Spijkerbroek of driedelig pak, alles mag bij Vondel Klassiek. Moet je wel een biertje drinken met de musici na het concert. Een speciaalbiertje om precies te zijn. Na afloop van het concert is er namelijk een speciaalbierproeverij. Heuj, gratis bier!
Vondel CS, Amsterdam // Gratis // Meer info 

Vondel Klassiek

Film

Vanaf 5 april: Lady Bird
Iedereen is verliefd op de film Lady Bird en het is zeker geen kalverliefde. Geen enkele review geeft de film lager dan een 8 en nu is hij ein-de-lijk te zien in de bioscoop! Lady Bird haalt het bloed onder je nagels vandaan, maar je herkent je ook in haar frustraties. 
Pathé, alle locaties // € 2,- CJP-korting // Meer info

Lady Bird - Trailer

Vanaf 5 april: The Hurricane Heist
De grootste orkaan ooit komt op ons af. Laten we vluchten! Of… is dit hét moment om 600 miljoen dollar te stelen? Een groep jonge hackers denkt van wel. Slim of niet? Storm naar de bios voor deze film met de regisseur vanThe Fast and the Furious.
Pathé, alle locaties // € 2,- CJP-korting // Meer info

The Hurricane Heist - Trailer

Theater

3 april: Tweetakt - Kan dus niet
Psychiatrische problemen worden bespreekbaar bij de voorstelling: Kan dus niet. Een voorstelling over echt en nep, over werkelijk en onwerkelijk en dingen die niet kunnen maar wel gebeuren. (Deze voorstelling is een onderdeel van Festival Tweetakt)
Theater Kikker, Utrecht // €6,- CJP-korting // Meer info

6 april: AKF DELUXE: Maarten Ebbers en de medemens
Hondjes met truien. Cabaretier Maarten Ebbers heeft er een bloedhekel aan! Hij deelt zijn frustraties met je in Theater Bellevue, samen met zijn band: de medemens.
(Onderdeel van het Amsterdams Kleinkunst Festival)
Theater Bellevue, Amsterdam // Tot €2,50 korting // Meer info

Maarten Ebbers - Hondje met een Trui

5 april: Dutch Doubles
Bonny en Clyde, Duo en Penotti: duo’s doen het beter. Bij het Nationale Opera & Ballet bedachten ze daarom de Dutch Doubles. Beroemde musici worden gemixt met lijpe choreografen. Met onder andere Ernst Meisner en Remy van Kesteren, en Annabelle Lopez Ochoa en Wende Snijders. 
Nationale Opera & Ballet, Amsterdam // Tot € 10,- CJP-korting // Meer info 

Dutch Doubles - Trailer

Festival

7 april: Klassifest
Paradiso gaat loco met Klassifest. Er zijn geen stoelen, geen regels en er is klassiek in alle zalen. Luister naar het Amsterdam Sinfonietta, Nederlands Blazers Ensemble, Nederlands Philharmonisch Orkest en nog veel meer.
Paradiso, Amsterdam // € 4,- CJP-korting // Meer info

Klassifest - 7 april 2018

6 tot 8 april: Rewire Festival 2018
Kick jij op de sciencefiction-horrorsfeer van de serie Stranger Things? Dan moet je nú naar Rewire! Daar hoor je de nieuwste, vetste en meest experimentiële muziek die je ooit hebt gehoord. En ohja, ze spelen dus ook de soundtrack van Stranger Things. Zie je daar! 
Diverse locaties, Den Haag // Tot € 10,- CJP-korting // Meer info

Kyle Dixon & Michael Stein perform Stranger Things

Expo

Vanaf 6 april: Bamako Portraits - Seydou Keïta
Het gebeurt allemaal in de stad. Echt. Wat ze in het dorp ook zeggen. Vooral in Bamako, Mali, 1950. Kijk door de zwart-wit lens van fotograaf Seydou Keïta naar deze stad die zweeft tussen kolonialisme en onafhankelijkheid, traditioneel en modern. 
FOAM, Amsterdam // € 4,- CJP-korting // Meer info

Foam: Bamako Portraits - Seydou Keïta

 

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.