Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
C. Magazine 10 is er!
03 APR 2018 • Door Rick van Veluw • Beeld: Fleur Roelofs • Meer blogs over Muziek Film Festival Theater Expo Lezen Shoppen Lifestyle

C. Magazine 10 is er!

De lente kan officieel beginnen: het nieuwe C. Magazine is hier! Met Bella Hay op de cover, interviews met o.a. Naaz en Martijn Lakemeier en natuurlijk hete cultuurtips voor deze festivalzomer.

Voor WIDM-fans kent de cover geen geheimen: dat is natuurlijk zangeres Bella Hay! Onze Henk van Straten at poffertjes met Bella en sprak met haar over 'schoolreisje' Wie is de Mol?. Maar ook over haar vader Barry Hay en hoe elk nieuw liedje een happy accident is. Klein primeurtje ook: het debuutalbum van haar band Tears & Marble verschijnt waarschijnlijk dit jaar nog.

Cultuurtips en een exclusieve voorpublicatie

De beste cultuurtips haalden we bij regisseuse Daria Bukviç, schrijfster Nina Polak en acteur Martijn Lakemeier. Verderop vind je een exclusieve voorpublicatie van Aafke Romeijns debuutroman Concept M. Natuurlijk gingen we ook weer langs bij de tofste hotspots: neem met ons een kijkje bij filmhuis FC Hyena en museum Humanity House.

Heter dan ooit

Het feest is dan nog lang niet voorbij: we tippen je as usual de heetste cultuurkortingen voor het komende seizoen, laten je prachtige foto’s en illustraties van nieuw talent zien en vragen ons in C. Onderzoekt hardop af waar de grens tussen porno en kunst ophoudt. Met recht een gloeiend heet magazine dus!

De die-hard CJP’ers hebben dit prachtige magazine zo dadelijk op de mat. Wel een CJP-pas, maar geen magazine gekregen? Pas dan de instellingen aan in je CJP-account en krijg de volgende editie wél in de bus. Lees je het magazine liever digitaal? Dat kan hier! 

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.