Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
60 seconden met Benjamin van der Velden
23 APR 2018 • Door Zoë Heijke • Meer blogs over Theater

60 seconden met Benjamin van der Velden

Het klotst in Nederland tegen de plinten omhoog van het cabarettalent. Daarom zetten wij iedere week een artiest met een flinke dosis humor in de schijnwerpers. Vandaag nog niet gelachen? Straks wel.

Hij had bijna zijn leven achter de piano weggedroomd, totdat hij in de finale van een singer-songwriter competitie terecht kwam en de smaak van het theater te pakken kreeg. Cabaretier Benjamin van der Velden (27) studeerde af aan het Conservatorium en won de persoonlijkheidsprijs op het Groninger Studenten Cabaret Festival. Op dit moment schittert hij met zijn voorstelling Ik Ben in verschillende theaters in Nederland. Speciaal voor CJP maakte hij een ultrakorte cabaretvoorstelling. 

Op 3 mei staat Benjamin van der Velden in Stadsschouwburg Utrecht met zijn voorstelling Ik Ben. Wij geven twee kaarten weg op Facebook. Geen winnaarsmentaliteit? Check dan zijn speellijst voor een voorstelling bij jou in de buurt mét CJP-korting.

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.