Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Er is meer op de radio dan Giel Beelen (godzijdank)
23 MRT 2018 • Door Rick van Veluw • Beeld: NPO 3FM, NPO Radio 2, FunX • Meer blogs over Muziek

Er is meer op de radio dan Giel Beelen (godzijdank)

Giel Beelen bewees gisteren voor de zoveelste keer dat hij ver voorbij zijn houdbaarheidsdatum is. Gelukkig kun je ook gewoon naar leuke dj’s luisteren op de radio.

Voor de verstandige mensen die Giel Beelen-nieuws links laten liggen: in zijn ochtendshow op Veronica liet hij strippers los op Tim Knol, die op dat moment live aan het spelen was in zijn programma. Knol pakte gedecideerd zijn biezen, waarna Giel hem en zijn band nog even uitfoeterde omdat ze niet doorspeelden. Een nieuw dieptepunt in Giels' rap aflopende carrière en opnieuw een lelijk incident van een klootzakkerige radiodj (we see you and we hate you, Frank Dane en Mattie Valk). Godzijdank zijn er ook leuke dj’s op de radio. Niet geheel toevallig zijn dat allemaal vrouwen:

Angelique Houtveen, elke dag van 14.00 tot 16.00 uur op 3FM

Als je je liefde voor Kendrick Lamar van de daken schreeuwt, sta je bij CJP met 3-0 voor. Angelique is een verademing in het radiolandschap en daarom heeft 3FM er goed aan gedaan haar een vast stekkie te geven in de dagprogrammering. Een vriendelijke en enthousiaste dj met een warm hart voor hiphop en zwarte muziek.

Shay Kreuger, maandag tot en met donderdag met Morad Elouakili van 16.00 tot 19.00 uur op FunX

Na de show van Angelique kun je zo overschakelen naar Funx, want daar maken Morad & Shay iedere dag een energieke middagshow. Shay is de vrouw die Churandy Martina leerde dansen in de club, voor Serious Request naar Kenia vloog en op straat bevlogen en schaamteloos jongeren vragen stelt over seks, racisme of kolonialisme. 

Vera Siemons, iedere donderdagnacht van 2.00 uur tot 4.00 uur op 3FM

Angelique én Vera!

We moeten eerlijk zijn: we luisteren niet heel vaak live naar Vera op 3FM. Ligt er een beetje aan of we doorhalen op donderdagavond. Meestal luisteren we het lekker terug: Vera is een rising radiostar met parate muziekkennis en een voorliefde voor frikadel speciaal. Ze produceert voor 3voor12 Radio en heeft geheel terecht ook haar eigen programma. Daarin belt ze net zo lief met dronken uitgaansgangers als dat ze er een nieuwe hit in gooit. 

We konden ff geen stukje radio vinden van Vera, dus hier zie je haar in de vlog van Matijn Nijhuis.

Cielke Sijben, iedere vrijdagnacht van 2.00 tot 4.00 uur op NPO Radio 2 en iedere dag te horen als sidekick in de show van Ruud de Wild

De oplettende kijker van de vlogs van nieuwslezer Matijn Nijhuis is sowieso fan van Cielke. Het is ook lastig niet te houden van deze hilarische Limburgse die je elke dag hoort als sidekick van Ruud de Wild. Wij willen meer Cielke en daar hebben ze bij NPO2 wat op gevonden: iedere vrijdagnacht is ze ook te horen op een onmogelijk tijdstip ergens in de nacht. Toch maar die wekker zetten dan.

Tannaz Hajeby, iedere vrijdagnacht van 2.00 tot 4.00 uur op 3FM

Wij kenden Tannaz eigenlijk nog niet, maar na één keer luisteren waren we verkocht. Ze raast met een heerlijke noodgang door haar twee uur zendtijd: je zou haast vergeten dat het midden in de nacht is. Daarnaast is ze niet bang haar mening te geven en zet ze soms de muziek uit om zelf te zingen. Waarom zou je nog overdag radio luisteren?

Bij CJP geven we geen korting op radio, want dat is gratis. Doe er je voordeel mee! En besteed je kostbare tijd zéker niet aan eikels als Frank Dane, Mattie Valk of Giel Beelen.

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.