Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
De aller-allerhoogste kortingen van CJP
20 MRT 2018 • Door Rick van Veluw • Meer blogs over Lifestyle Theater Expo Shoppen

De aller-allerhoogste kortingen van CJP

Leuk hoor, een eurootje korting hier en daar, maar wat zijn nou de absolute monsterkortingen van CJP? Lees en huiver!

Houd die portemonnee maar in je zak en neem alleen je CJP-pas mee, want dit zijn onze aller-allerhoogste kortingen in willekeurige volgorde:

1. AMac (11% CJP-korting)

Laten we maar gelijk aftrappen met het absolute pronkstuk in onze kortingen-etalage. Elf procent korting klinkt misschien niet zoveel, maar bij Amac is dat een wereld van verschil. Reken maar uit: scoor een Mac Pro van – slik - € 3.449,- en krijg dankzij je blauwe vriend € 345,35 terug via ons cashback-platform! Zelfs voor cultuurbarbaren is een CJP-pas voor maar € 17,50 per jaar dus een superslimme investering.

2. The Lion King en On Your Feet! (50% last-minute korting)

Aaaaah zebanya, nagonitsiowiegabeeeeee. Dat schreeuwen we elke keer weer als we de 50% last-minute korting op The Lion King zien. Gaat het om On Your Feet, dan dansen we de conga. CJP’ers kunnen na de lunch zomaar beslissen vanavond naar het theater te gaan en voor een dubbeltje op de eerste rang te zitten. Kost normaal gesproken € 64,99, dus tel uit je winst!

3. Eindsprint examentraining (€ 100,- CJP-korting)

Dikke kans dat je deze lijdensweg al afgegaan bent. Als je dit jaar nog wel – of sterker nog: opnieuw – moet blokken voor je eindexamens, dan moet je bij Eindsprint zijn. Zij geven je namelijk grondige examentraining zodat jij op en top voorbereid aan de start van je eindexamens staat. ‘Wat mag dat kosten?’, hoor ik je al zeggen. Nou, het wordt een heel zacht CJP-prijsje met maar liefst € 100,- CJP-korting!

4. Mediamarkt (5% CJP-korting)

We adverteren dan wel massaal met korting op cultuur, maar onze deal met Mediamarkt bewijst maar weer eens dat er nog véél meer voordeel uit die CJP-pas te halen valt. Je krijgt immers altijd 5% cashback op een aankoop bij Neerlands grootste elektronicagigant. Hartstikke leuk als je een nieuwe camera nodig hebt en gelijk al € 100,- krijgt teruggestort op je rekening van ome CJP.

5. De Pont (gratis)

Leuk hoor, lekker veel geld besparen. Maar soms wil je ook gewoon iets gratis krijgen. We zijn niet voor niets allemaal gezegend met een gezonde Hollandse koopmansgeest. Zoek niet langer naar korting, maar ga met je CJP-pas naar museum De Pont in Tilburg. Daar loop je namelijk zo naar binnen met je blauwe vriend. Wij raden je aan vandaag nog te gaan: momenteel zie je er een schitterende expositie over het werk van fotografe Rineke Dijkstra.

6. Vondel College (gratis)

Willen jullie meer of minder gratis? Luid en duidelijk, dan knallen we er nog een mooie gratis CJP-deal tegenaan. CJP’ers zijn namelijk van harte welkom bij Vondel College in VondelCS en hoeven daar niks nada noppes te betalen. Bij Vondel College leer je in één namiddag alles over de geheimen van Facebook, de kwaliteiten van een goede fotograaf of het hoe en wat rond storytelling. Enorm leerzaam en enorm gratis.

Dit is nog maar het topje van de ijsberg! Check waar we nog meer korting op geven en kom achter een waarheid die je eigenlijk al kende: je bent een dief van je portemonnee zonder CJP.

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.