Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
CJP's Cultuurknallers week 11
12 MRT 2018 • Door Vivian Buers • Advertorial • Meer blogs over Muziek Theater Expo Lezen Film

CJP's Cultuurknallers week 11

Iedere maandag de leukste cultuurtips van deze week. Kunst snuiven met dikke korting. Kijk je ogen uit bij Radiance, haal al je cowboylaarzen uit de kast voor Sweet Country en laat je meeslepen door de Griekse tragedie Andromache.

Muziek

17 maart: Planet Earth II – Live in Concert.
De Britse BBC-stem van David Attenborough overtreft niemand. Of misschien toch? Het City of Prague Philharmonic Orchestra gaat de uitdaging aan. Bepaal wat indrukwekkender is: een Brits accent of deze hartverwarmende muziek.
Ahoy Rotterdam // 30% CJP-korting // Meer info

Hans Zimmer - The Planet Earth II Soundtrack

15 maart: Rondleiding Muziekgebouw aan 't IJ
Muziekgebouw aan 't IJ is een waar kunstwerk. Bekijk dit architectonische hoogstandje nu van binnenuit. En als je er toch bent: check dan meteen het gratis lunchconcert.  
Muziekgebouw aan 't IJ, Amsterdam // 20% CJP-korting // Meer info

Muziekgebouw aan 't IJ, Amsterdam

17 maart: The Gift
The Gift is daadwerkelijk een cadeautje. Roze bond, felle kleuren en enorme strikken: voor deze band is het de normaalste zaak van de wereld. En dan spelen ze ook nog lekkere hypnotiserende Indierock muziek. 
Sugarfactory, Amsterdam // € 2,50 CJP-korting // Meer info

Big Fish - The Gift

Film

Vanaf 15 maart: Radiance
Een schrijfster van audioteksten voor blinden ontmoet een fotograaf die langzaam zijn gezichtsvermogen verliest. Bekijk de wereld om je heen met andere ogen: esthetisch, elegant, waanzinnig.
Pathé, alle locaties // € 2,- CJP-korting // Meer info

Radiance - Trailer

15 maart: LBJ
Je zult misschien denken LJB?! Wat betekent dat? Wij moesten het ook even opzoeken. Maar het staat dus voor Lyndon Baines Johnson: de opvolger van JFK. Je weet wel. John F. Kennedy, die op 22 November 1963 werd vermoord. Een film over politieke strijd, intriges en de nawerking van deze moord.
Pathé, alle locaties // € 2,- CJP-korting // Meer info

LBJ - Trailer

Vanaf 15 maart: Sweet Country
Deze verstilde Western neemt je mee naar het Australië van 1929. Wanneer aboriginal Sam uit zelfverdediging een blanke man neerschiet, vlucht hij de eindeloze wildernis in. North Creek blijkt toch niet zo lieflijk als gedacht. 
Pathé, alle locaties // € 2,- CJP-korting // Meer info

Sweet Country - trailer

Expo

16 maart: OVERDAAD
De beeldigste expositie óóit. Dat is OVERDAAD. Verdrink in oneindige Flickr-afbeeldingen, bekijk de foto en video-installatie Truth or Dare of check het kunstwerk Selfie Guide.
KAF, Almere// Winactie // Meer info

Stranger visions - OVERDAAD

17 en 18 maart: Oude Kerk
Kerken, ze zijn al ééuwen oud. Meestal prachtig, maar soms ook een beetje eng. Zeker als er een expositie over de dood is, zoals in de Oude Kerk in Amsterdam. 
Oude Kerk, Amsterdam // Gratis met je CJP-pas // Meer info

Christian Boltanski - Na

Theater

Vanaf dinsdag 13 maart: Andromache
Wanneer Andromache al haar familieleden verliest in de Trojaanse oorlog, is ze radeloos. Hoe nu verder? Een Grieks drama vol moord, liefde, oorlog en wraak. 
Toneelschuur, Haarlem // € 18,50 met CJP-korting // Meer info

Andromache - Toneelschuur (Haarlem)

Lezen

18 maart: Frontaal 
Luister naar de wijze woorden van Kristien Hemmerechts, met een biertje in je hand. De doorgewinterde schrijfster publiceerde begin 2018 het nieuwe boek: Wolf. Over Vladimir Ulchenko die boos is door twee dingen. Hij kan niet liefhebben en werd gestolen uit de armen van zijn moeder.
Frontaal, Rotterdam // € 5,- met CJP// Meer info

Frontaal - Rotterdam

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.