Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
CJP Dilemma met Beau Schneider
23 MRT 2018 • Door Marike Wouters en Zoë Heijke • Meer blogs over Theater

CJP Dilemma met Beau Schneider

Kaal of voor altijd drie octaven hoger praten? Elke avond in je bed plassen of levenslang een gebroken hart? Beau kiest.

Hij werd bekend als Thorsten in de serie Spangas, speelde vier jaar lang Tim Loderus in GTST en is tegenwoordig regelmatig te zien in Het Klokhuis en Welkom bij de Romeinen. Maar acteur Beau Schneider (29) is niet alleen op televisie te bewonderen. Hij staat ook regelmatig op de planken in stukken van Orkater en Toneelgroep Maastricht. Op dit moment schittert hij als ondeugende bejaarde in het toneelstuk Hendrik Groen: pogingen iets van het leven te maken. Wij stelden Beau een aantal onmogelijke vragen in Kanarie Club in Amsterdam en tóch gaf hij antwoord. 

In de voorstelling Hendrik Groen: pogingen iets van het leven te maken worden, in tegenstelling tot de gelijknamige tv-serie, alle bejaarden gespeeld door jonge acteurs. Comédienne Plien van Beusekom speelt de strenge directrice. Het toneelstuk speelt nog onder andere in het DeLaMar theater. CJP’ers krijgen iedere dag 50% last minute-korting op de voorstelling van die dag. 

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.